Galatasaray Şampiyon gibi

Şampiyon gibi

06.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Türk Telekom Stadı bayram yerine döndü. Sahaya konfetiler yağarken, oyuncular taraftarlarla beraber şampiyonluk şarkıları söyledi.

Şampiyon gibi

Spor Toto Süper Lig’de sezonun en kritik sınavlarından birini Beşiktaş karşısında veren Galatasaray, 2-0’lık galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Haberin Devamı

Üst üste 2. kez ipi göğüslemek isteyen Aslan, haftalardır takipte olduğu Başakşehir’i geçerek zirveyi ele geçirdi. Derbi zaferinin ardından Türk Telekom Stadı, bayram yerine döndü. Bitiş düdüğüyle beraber stattan ‘Yeni lider Galatasaray’ anonsu yapıldı ve konfeti şov başladı. Maçın son anlarında yedek kulübesi önünde kenetlenen Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet hemen sahaya girdi. Futbolcular büyük bir sevinç yaşamaya başladı.

Çocuklar da geldi

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim de yardımcılarıyla kucaklaşarak galibiyetin sevincini yaşadı. Bu arada kadroda olmayan futbolcular da sahaya girdi. Kale arkası tribününe yönelenen oyuncular, taraftarlarla karşılıklı tezahürat yaptı.

Haberin Devamı

Oyuncuların çocukları da bu büyük coşkuya dahil oldu. Diagne, Nagatomo, Belhanda ve Linnes’in çocukları sahada oyun oynadı. Tribünlerde de ‘şampiyon’ tezahüratları yankılandı.

Yazarlar