Voleybol Şampiyondan kupa şovu

Şampiyondan kupa şovu

05.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Voleybolda bu sezon önce Kupa Voley’i müzesine götüren ve son olarak da Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe’de oyuncular ve antrenör Abbondanza medyanın önüne çıktı

Şampiyondan kupa şovu

ERKAN AYRAÇ

Haberin Devamı

Voleybolda 2016-2017 sezonunda Kupa Voley’in ardından Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde de şampiyon olan Fenerbahçe’de, iki kupanın sevinci yaşanıyor. Sarı-lacivertli voleybolcular, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen medya gününde iki kupasıyla adeta gövde gösterisi yaptı.

İki kupa kazandıklarını, CEV Şampiyonlar Ligi’nde Dörtlü Final’e kalmayı ise Eczacıbaşı VitrA’ye elenerek kaçırdıklarını anlatan Antrenör Abbondanza kadın voleybolunda Türkiye’nin dünyada bir numara olduğunu belirterek, “Vestel Venus Sultanlar Ligi şu anda dünyanın en rekabetçi organizasyonu. Daha kuvvetli bir lig yok. Sadece Fenerbahçe, VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA değil, Bursa Büyükşehir Belediyespor CEV Challenge Kupası’nı kazandı. Galatasaray, CEV Kupası’nda yarı final oynadı. Daha kuvvetli bir lig yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Polen Uslupehlivan ise “Hedefimiz olan 3 kupadan 2’sini kazandık. Birini ise kıl payı kaçırdık, diyebilirim” ifadesini kullandı. Final serisinin son maçının ardından Fenerbahçeli ve Galatasaraylı oyuncuların birlikte fotoğraf çektirmesine değinen Polen, “Sonuçta spor yapıyoruz. Kardeşlik ve dostluk bunun içinde var. Biz de bunu gösterdik. Zaten oyuncular arasında hiçbir zaman problem olmaz. Her şey olması gerektiği gibi oldu” ifadelerini kullandı.