1.Lig Samsunpor'da hedef 30 puan!

Samsunpor'da hedef 30 puan!

24.11.2013 - 15:35 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Süper Lig'e yükselmek için Play-off'a kalmak veya şampiyon olarak çıkmak istiyorsak ilk yarıyı 30 puanın üzerinde bitirmek gerekiyor" dedi.

Samsunporda hedef 30 puan

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazartesi günü sahalarında Adanaspor ile oynayacakları maçı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Adanaspor maçının kazanılması gerektiğini belirten Kar, "Üst sıralardan kopmamak adına önemli bir karşılaşma. Sezon başından itibaren ilk kez takım olarak tam kadro çalışma imkanı bulduk. Tüm sakat oyuncularımız iyileşti. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdik. Taraftarlarımız, yanımızda olduğu zaman takımımız daha coşkulu oynuyor. Bu karşılaşmada da taraftarlarımızı yine tribünlere bekliyoruz. Onlar bizim sahada 12'inci adamımız. 90 dakika boyunca oyuncularımıza sabırlı bir şekilde destek vermelerini istiyoruz" diye konuştu.

Ligin ilk yarısının bitimine 6 hafta kaldığını hatırlatan Kar, "Ligin ilk yarısını 30 puanın üzerinde tamamlamak istiyoruz. Onun için 6 maçtan en az 12 puan almayı arzuluyoruz. Süper Lig'e yükselmek için Play-off'a kalmak veya şampiyon olarak çıkmak istiyorsak ilk yarıyı 30 puanın üzerinde bitirmek gerekiyor. Sadece biz değil tüm takımlar bunun hesabını yapıyor. Ancak biz takımımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz" şeklinde konuştu.