Fenerbahçe Sebastian Szymanski: Fenerbahçe'yi çok iyi temsil ettik!

Sebastian Szymanski: Fenerbahçe'yi çok iyi temsil ettik!

09.12.2023 - 21:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, Beşiktaş deplasmanından 3-1 galip ayrıldıkları maçı değerlendirdi.

Sebastian Szymanski: Fenerbahçeyi çok iyi temsil ettik

Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş deplasmanında 3-1 kazanan Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski açıklamalarda bulundu. Edin Dzeko'nun pasında değerlendiremediği gol pozisyonu hakkında konuşan Sebastian Szymanski, "Açıkçası o boş pozisyonu nasıl kaçırdım, bilmiyorum. Kaptanımız Dzeko çok güzel bir pas atmıştı. Sonrasında gol attım. Çok güzel bir takım ruhu sergiledik. Sahadaki herkes büyük kulüp futbolcusu gibi oynadı. Fenerbahçe'yi çok iyi temsil ettik. Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Kritik bir 3 puan aldık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu sezon 20 gole etki ettiğinin hatırlatılmasının ardından Sebastian Szymanski, "Böyle istatistiklere sahip olmak iyi hissettirir. Bugün önemli olan takım olarak aldığımız 3 puandı. Ben kulübüm için her zaman en iyisini ortaya koyarım. Gelişim kaydediyorum, gollerle asistlerle takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok ama çok mutluyum" diye konuştu.