Galatasaray Sebastien Perez'den Arda Güler iddiası! 'Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı'

Sebastien Perez'den Arda Güler iddiası! 'Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı'

26.08.2023 - 09:17 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımın unutulmaz isimlerinden olan Sebastien Perez hem kariyeri hem gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder için dikkat çeken sözler sarf eden Perez Arda Güler için sürpriz bir iddiada bulundu.

Sebastien Perezden Arda Güler iddiası Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı

Galatasaray'ın 2001-2002 sezonunda kazandığı efsane şampiyonlukta takımda forma giyen Sebastien Perez hem kariyeri hem gündem hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'da unutulmaz bir şampiyonluk yaşadınız. O yıl çok değerli futbolcularla birlikte 3. yıldızı kazanmıştınız. O sezona dair unutamadığınız bir anı, maç ya da maçlar var mı? Birden fazla da sayabilirsiniz…
"Gerçekten de hem saha içinde hem de saha dışında olağanüstü bir yıl geçirdim. Müthiş insanlarla tanıştım. Kimseyi tanımadığım ve dil bilmediğim halde bir aile gibi karşılandım. Galatasaray'daki insanlar bana kucak açtı, kendimi hemen evimde hissettim. Bu yüzden adapte olmak için hiç vakit kaybetmedim ve hemen futbolumu oynayabildim. Lig şampiyonluğuyla harika bir yıl geçirdiğimiz doğru. Çok zorlu maçlar oynadık ama her maçı kazanacak özgüvene ve inanca sahiptik. Avrupa maceramız da muhteşemdi. Roma, Barcelona, Liverpool ve Lazio maçlarını düşünüyorum ama özellikle de PSV Eindhoven'a karşı evimizde oynadığımız maçı… Statta maçtan sonra yerin sallandığını hissetmiştim. Çok gürültülüydü, asla unutamayacağım bir andı"

Haberin Devamı

'FATİH TERİM'İN GELECEĞİNİ BİLİYORDUM'
Kiralık olarak gelmiştiniz ve maalesef sizi Galatasaray'da yalnızca tek sezon izleyebildik. Galatasaray'dan kırgın mı ayrıldınız?
"Lucescu’nun sezon sonunda kalmayacağını biliyordum. Tüm sezon boyunca benim için çok şey ifade etmişti ve gelecek olan Fatih Hoca’nın bana aynı inancı duyup duymayacağını bilmiyordum. Özellikle de o sırada Ümit Davala’nın geri gelmesinden bahsediliyordu. Dolayısıyla, Galatasaray'da geçirdiğim yıl benim için hem oyuncularla hem yönetimle hem de taraftarlarla harika geçmiş olsa da, Fransa'ya dönmenin benim için daha iyi olacağını biliyordum. Her halükarda, hem stadyumumuzda hem de deplasmanda oynadığımız her maçta taraftarlarımızdan gördüğüm karşılamayı, şarkıları ve atmosferi asla unutmayacağım"

GALATASARAY OLAĞANÜSTÜ BİR YIL GEÇİRDİ
Galatasaray geçen sezon çok görkemli bir şampiyonluk yaşadı. Eminim takip etmişsinizdir. Siz Galatasaray'ı geçen sezon performans anlamında nasıl buldunuz?
"Tabii ki, Galatasaray'ı her zaman takip ediyorum. Olağanüstü bir yıl geçirdiler. Kulüp adına gerçekten çok mutluyum"

Haberin Devamı

ICARDI, BOEY VE TORREIRA
Şampiyonlukta en büyük paya sahip 3 oyuncu?
Tabii ki en başta Icardi. Boey için de sevindim. Elbette Torreira’yı da dahil ederiz.

Türkiye’de tekrar çalışmayı düşünür müsünüz?
Benim için en önemli şey aidiyet. Galatasaray için yaşadığım duyguların sonsuza dek benimle kalacağı kesin. Bu yüzden kalbimin güçlü bir şekilde atmasını sağlayan, kendimi ait hissedebileceğim bir kulüp için çalışmak gurur verici olacaktır.

'ARDA İZ BIRAKMAK İÇİN TÜM NİTELİKLERE SAHİP'
Arda Güler Real Madrid'e transfer oldu. Onun hakkındaki düşünceleriniz neler?

"Çok prestijli bir kulübe geldi. Çok ama çok yetenekli bir oyuncu. Antrenmanlarda etkileyici çalımlar attığı videolarını da gördüm. Maalesef talihsiz bir sakatlık yaşadı fakat tamamen saha içine odaklandığı aşikar. O yüzden en kısa sürede toparlayacaktır. Real Madrid gibi bir kulüpte iz bırakabilmesi için de gereken tüm niteliklere sahip"

Sebastien Perezden Arda Güler iddiası Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı

CENGİZ ÜNDER PEK ÇOK İNSANI ŞAŞIRTTI
Cengiz Ünder'le Marsilya’da birlikteydiniz. O artık Fenerbahçe’de. Cengiz hakkında düşünceleriniz neler?

Haberin Devamı

"Marsilya’ya geldiğinde onu tanımayan pek çok insanı şaşırttı. Bence Marsilya onun için gerçekten doğru kulüptü. Müthiş ilerleme kaydetti. Güçlü şut özelliğiyle bireysel anlamda büyük fark yaratabilen bir oyuncu. Fenerbahçe’nin hücum hattı bu sezon oldukça zengin. Cengiz’in sezon içerisinde çok fazla şans bularak katkı vereceğine inanıyorum. Efektif bir Cengiz, ritim de bulursa takım arkadaşlarını da yükseltir"

Size eski takım arkadaşlarınızı sayacağım, onları sadece 1-2 kelime ile özetleyin...

- Ümit Karan: Spektaküler, muhteşem
- Hasan Şaş: Manyak, deli adam (Gülerek)
- Faryd Mondragon: Duvar, zapt edilemez
- Ergün Penbe: İncelik ve zeka. Gerçek bir solak
- Bülent Korkmaz: Kaptan. Bülent Bey. Gerçek bir savaşçı
- Hakan Ünsal: Pitbull
- Andres Fleurquin: Agresif
- Berkant Göktan: Öngörülemez
- Sergen Yalçın: Maestro
- Serkan Aykut: Amacını bilen
- Bülent Akın: Belçikalı dostum
- Radu Niculescu: İyi adam
- Emre Aşık: Saldırgan katil (Gülerek)
- Suat Kaya: Klas
- Joao Batista: Mobilet. Her yere koşuyordu (Gülerek)
- Ayhan Akman: Elegant - Teknik
- Gheorghe Popescu: Sezon başında ayrıldığı için onunla sadece 3-4 maç oynadım ama birinci sınıf bir oyuncuydu.
- Gustavo Victoria: Tam bir Kolombiyalı
-Mircea Lucescu: Büyücü. Çok büyük bir adam.
-Abdürrahim Albayrak: Ona bayılıyorum. Bana sosyete diye seslenirdi. Harika bir adamdı. Tüm oyunculara yakındı be herkesle çok ilgiliydi.

Haberin Devamı