Fenerbahçe Serdar Aziz'den Jorge Jesus vurgusu! Sakatlık açıklaması

Serdar Aziz'den Jorge Jesus vurgusu! Sakatlık açıklaması

03.10.2022 - 01:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 8'inci haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'a konuk oldu. Karşılıklı atakların yaşandığı müsabakada gol sesi çıkmadı ve maç 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin savunma hattında görev alan Serdar Aziz, dev maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Serdar Azizden Jorge Jesus vurgusu Sakatlık açıklaması

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan dev derbi 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz sakatlıktan sonra bu sezon ilk maçına çıktı. Tecrübeli oyuncu kritik müsabakadan sonra Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oynadıkları derbinin zor bir maç olduğunu söyleyen Serdar Aziz, "Sakatlık uzun sürdü. 2.5 ay gibi. Dönüşü de zor bir derbi maça geldi. Kazanmak isterdik ama olmadı iyi mücadele ettik. En önemlisi sağlıklı bir şekilde derbiyi bitirdik. Bundan sonra her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

Teknik direktör Jorge Jesus hakkında konuşan tecrübeli stoper, "Hocamız, dünyanın en önemli teknik direktörlerinden birisi. Takıma da güveniyor. Onun dediklerini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah daha iyi oluruz" ifadelerini kullandı.