Antalyaspor Sergen Yalçın'dan Adam Buksa gafı! Başkan şaştı kaldı

Sergen Yalçın'dan Adam Buksa gafı! Başkan şaştı kaldı

03.01.2024 - 19:35 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Polonyalı forvet Adam Buksa ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın'ın Adam Buksa'yla ilgili Rusya gafı ise şaşırttı.

Sergen Yalçından Adam Buksa gafı Başkan şaştı kaldı

Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a gitmesinin ardından Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın oldu. Tecrübeli çalıştırıcı için dün kırmızı-beyazlılar imza töreni düzenledi. Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Adam Buksa ile ilgili gafı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bir gazetecinin Adam Buksa ile ilgili sorusu sonrası Sergen Yalçın şu ifadeleri kullandı: "Adam Buksa bizim zaten takibimizde olan bir oyuncuydu. Biz onu daha Rusya'dayken takip ediyorduk. İyi oyuncu olduğunu biliyorduk, hatta Antalyaspor'a gelince ben biraz şaşırdım. 'Bu oyuncuyu nereden gördüler, aldılar' diye şaşırdım. İyi oyuncu, burada da çok iyi oynuyor. Çok faydalı oluyor. Umarım çok daha iyi gelir. Onu yapabilecek kapasitesi var oyuncunun. Çok daha iyi yerlere gelebilir zamanla."

Sergen Yalçından Adam Buksa gafı Başkan şaştı kaldı

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sergen Yalçın'ın Adam Buksa ile ilgili açıklamaları sonrası şaşkınlığını gizleyemedi.

RUSYA'DA HİÇ OYNAMADI

Antalyaspor Teknik Direkötrü Sergen Yalçın'ın "Biz onu Rusya'dayken takip ediyorduk" dediği Adam Buksa'nın kariyeri boyunca Rusya'da forma giymemesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Sergen Yalçından Adam Buksa gafı Başkan şaştı kaldı

Futbola ülkesinde Garbarnia'da başlayan Adam Buksa daha sonra Wisla U19, Novara U19, Lechia Gdansk, Zaglebie Lubin, Pgon Szczecin, New England ve Lens formaları giydi. Antalyaspor, Adam Buksa'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Antalyaspor formasını 14 maçta giyen tecrübeli forvet, 8 kez rakip fileleri havalandırdı ve 2 asist üretti. Sözleşmesinde 4 milyon 500 bin euroluk satın alma opsiyonu bulunan Adam Buksa'nın güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro. Lens ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Adam Buksa, Polonya Milli Takımı'nda 13 müsabakada şans buldu ve 6 gol sevinci yaşadı.