Fenerbahçe Sergen Yalçın'dan Arda Güler yorumu: Gözlerimin gördüğü en yetenekli futbolcu

Sergen Yalçın'dan Arda Güler yorumu: Gözlerimin gördüğü en yetenekli futbolcu

01.11.2022 - 23:35 | Son Güncellenme:

Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e övgüler yağdırdı. Yalçın, Arda Güler için "Gözlerimin gördüğü en büyük yetenek" ifadesini kullandı.

Sergen Yalçından Arda Güler yorumu: Gözlerimin gördüğü en yetenekli futbolcu

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, TV100'de önemli açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta yaşadıklarından Fenerbahçe'ye ve Arda Güler'e kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Birçok konuda konuşan Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler için de görüşlerini aktardı.

Sergen Yalçından Arda Güler yorumu: Gözlerimin gördüğü en yetenekli futbolcu

Sergen Yalçın'ın Arda Güler ile ilgili görüşleri şu şekilde;

"Arda Güler, benim gözümle gördüğüm en yetenekli yerli futbolcu. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Bir aksilik olmazsa bence çok büyük oyuncu olur Arda Güler, Avrupa'ya gider. Yıldız oyuncu. Biz herkese 'yıldız' diyoruz ama bu öyle değil. İnşallah bozulmaz, sağlam gider. Avrupa'da büyük işler yapabilir. Hocası her gün onunla beraber, bizden daha iyi bilir. Bizim yorum yapmamız doğru olmaz. Antrenmanını, maçını, yemeğini, fizik gücünü görüyor. Arda Güler, inşallah beni geçer, geçsin. Çok daha büyük bir futbolcu olsun. İzlemenin zevkini yaşayalım. Son 10 dakikalık bölümde Arda Güler oyuna girdi, seyrettim. Ben başka gözle bakarım oyuncuya. Topu alışına, ne düşündüğüne, nereye atıyor diye düşünüyorum. Kafası çok çalışıyor Arda Güler'in. Arda Güler inşallah 1-2 sene sonra Avrupa'ya, Real Madrid'e gider. Ülkemizi temsil eder. Hepimiz gurur duyarız. Ben böyle olmasını isterim."

Haberin Devamı

Sergen Yalçından Arda Güler yorumu: Gözlerimin gördüğü en yetenekli futbolcu

JESUS YORUMU: ÇOK KARAKTERLİ BİR İNSAN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus için de açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Jorge Jesus'u beğeniyorum, karakterli adam. Duruşu, hareketleri falan çok düzgün. Fenerbahçe de çok iyi gidiyor bence." dedi.

 

"FENERBAHÇE BÜYÜKLER ARASINDA EN İYİSİ"

Şampiyonluk yarışını yorumlayan Sergen Yalçın, "Fenerbahçe'nin şu an bir avantajı var ve iyi gidiyor. Fakat  3 puanlı sistem 4-5 puanlık farkla çok önemli değil. Üç büyükler arasında en iyi giden takım Fenerbahçe." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçından Arda Güler yorumu: Gözlerimin gördüğü en yetenekli futbolcu