Galatasaray Sergio Oliveira'dan Jorge Jesus cevabı: Türkiye'de çok iyi bir seviye var

Sergio Oliveira'dan Jorge Jesus cevabı: Türkiye'de çok iyi bir seviye var

28.04.2023 - 11:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Sergio Oliveira, sarı-kırmızılıların bu sabah gerçekleştirdiği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, Jorge Jesus'un "Türkiye'de maçlar sahada oynanmıyor" sözlerine de yanıt verdi.

Galatasaray'ın sezon başında Porto'dan kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Sergio Oliveira, sarı-kırmızılıların sabah gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ DERBİSİ SÖZLERİ

Beşiktaş derbisiyle ilgili konuşan Oliveira, "Şampiyonluk uzun yol. Şimdiye kadar iyi oynadık ama daha 6 maçımız var. Hepsini kazanarak devam etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Takım içinde son günlerde yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız "Mauro, Bafe gibi konuları merak ettiğinizi biliyorum ama bunlara cevap vermeyeceğim. Sadece derbiyi konuşmak istiyorum." dedi.

OLIVEIRA: GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR KULÜP

Kariyerinde Poro ve Roma gibi büyük kulüplerde oynadığı hatırlatılan Oliveira'ya 'Galatasaray'ın oynadığı diğer kulüplerden farkı nedir?' sorusu geldi. Oliveira "Galatasaray çok büyük bir kulüp. Birçok şampiyonluğu olan ve şampiyonluk isteyen bir kulüp. Ben de bunun bir parçasıyım." cevabını verdi.

Haberin Devamı

GALATASARAY, AVRUPA'DAN KUPA GETİREBİLECEK Mİ?

Roma ile geçen sezon UEFA Konferans Ligi'ni kazandığı hatırlatılan Oliveira'ya "Galatasaray'ın kısa vadede böyle bir başarı kazanabileceğini düşünüyor mu?' sorusu iletildi. Portekizli oyuncu bu soruya "Bu sezon önemli ileride ne olur bilmiyorum. NBA röportajı izlemiştim çok güzel bir söz vardı: Kazanabilirsin, kaybedebilirsin ama bunun için mücadele etmelisiniz." şeklinde yanıt verdi.

Galatasaray'ın bu sezon derbilerde başarılı bir grafik çizdiği sorusuna Oliveira "Sırrımız ciddi olmak ve mütevazı olmak. Her maça aynı değeri veriyoruz ama derbiyi kazanmaya hazırız. Bu maça odaklanmış durumdayız. Her maçı kazanmak için oynayacağız." yanıtını verdi.

JORGE JESUS'UN SÖZLERİNE YANIT

Jorge Jesus'un "Türkiye'de maçlar sahada oynanmıyor" sözleri hakkında düşünceleri sorulan Oliveira, "Haberleri takip etmiyorum. Hocanın söyledikleriyle ilgili bir bilgim yok. Dürüst fikrim; Süper Lig'de çok yüksek seviyede, çok iyi oyun oynanıyor. Geliştirilecek konular var tabii ki; iletişim, pazarlama gibi alanlarda... Çok iyi oyuncular var bu ligde; sadece deneyimliler değil, gençler de var. Daha büyük takımlarda oynama fırsatları olacaktır. 30 yaşımda geldim ben, mental ve fiziksel olarak hala iyi dönemimdeyim. Türkiye'de harika karşılandım. Türkiye'yi hem ülke olarak hem lig olarak beğeniyorum. Burada evimde gibiyim." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray formasıyla Fenerbahçe'ye gol atan ilk Portekizli futbolcu olduğu hatırlatılan Oliveira'ya 'Beşiktaş maçında da benzer bir sahne görebilir miyiz?' sorusu iletildi. Tecrübeli futbolcu "Mutluyum çünkü maçı kazanmaya yardımcı olmuştum. Ne zaman gol atsam mutlu olabileceğim bir durum bu." şeklinde cevap verdi.