Galatasaray Sevilla, transferde Galatasaray'a rakip oldu! Monchi devrede

Sevilla, transferde Galatasaray'a rakip oldu! Monchi devrede

31.10.2022 - 18:57 | Son Güncellenme:

Sezon öncesi kadrosuna kattığı oyuncularla büyük ses getiren Galatasaray'ın, İspanyol ekibi Sevilla ile transfer için karşı karşıya geldiği iddia edildi. İşte detaylar...

Sevilla, transferde Galatasaraya rakip oldu Monchi devrede

Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden, Victor Nelsson'u da isteyen Sevilla, bu kez transfer için sarı-kırmızılılarla karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip ile yakın ilişkileri bulunan İspanyol ekibi, yıldız futbolcu için birbirleri ile mücadele edecekler.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekipten Brezilyalı savunmacı Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla, daha önce de 2019 yazında sarı-kırmızılılardan Fernando Reges'i kadrosuna katmıştı. İspanyol temsilcisi, ayrıca geçtiğimiz yaz transfer döneminde bir dönem Galatasaray forması giyen Alex Telles'i de Manchester United'dan kiralık olarak renklerine bağlamıştı.

DEPAY HAMLESİ

Sporx'in İspanyol basınından derlediği habere göre, sezona oldukça başlayan Endülüs ekibinde sportif direktör Monchi, şimdiden devre arası transferlerini planlamaya başladı. Monchi'nin hedeflerinden birinin de Barcelona'dan ayrılması muhtemel olan Memphis Depay olduğu belirtildi.

Sevilla, transferde Galatasaraya rakip oldu Monchi devrede

SEVİLLA YALNIZ DEĞİL

Ancak Sevilla'nın bu transferde yalnız olmadığı kaydedildi. Galatasaray'ın da Depay için somut bir ilgisinin olduğu aktarıldı. Bu durumun Sevilla için transferi zorlaştırıcı bir etken olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

JUVENTUS'LA DA ADI GEÇİYOR

Barcelona'da bu sezon teknik direktör Xavi'nin sadece 3 maçta süre verdiği Depay'ın adı İtalyan ekibi Juventus'la da anılıyor.

Sevilla, transferde Galatasaraya rakip oldu Monchi devrede

İDDİALARA YANIT

Çıkan haberlerin aksine Galatasaray geçtiğimiz günlerde Depay hakkında şu açıklamayı yapmıştı: "Son dönemde bazı medya kuruluşlarında yer alan kulübümüzün Cristiano Ronaldo ve Memphis Depay ile ilgilendiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün iki oyuncuyla da ilgisi veya girişimi yoktur."

 

 

Yazarlar