İspanya La Liga Sevilla'da Marcao'nun üstü çizildi! 'Eski takımı Galatasaray'a dönerek...'

Sevilla'da Marcao'nun üstü çizildi! 'Eski takımı Galatasaray'a dönerek...'

01.04.2024 - 10:15 | Son Güncellenme:

2022 yılında Galatasaray'dan La Liga temsilcisi Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı stoper, Getafe maçı öncesi kadro dışı kaldı. İspanya basınında yer alan haberde Marcao'nun geleceği ile ilgili sürpriz yorumlar yapıldı.

Sevillada Marcaonun üstü çizildi Eski takımı Galatasaraya dönerek...

Galatasaray, Ocak 2019 tarihinde Portekiz'in Chaves takımından Brezilyalı oyuncu Marcao'yu 4 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Brezilyalı oyuncu, 2022 yılına kadar tüm kulvarlarda 141 kez Galatasaray forması giyerek iki gol ve iki asistlik performans göstermişti. Deneyimli savunmacı 13 milyon euro ve bonuslar karşılığında La Liga ekibi Sevilla'nın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

AĞIR SAKATLIKLAR GEÇİRDİ

Marcao için Sevilla günleri adeta kabus gibi geçti. Brezilyalı oyuncu toplamda 370 günü sakat geçirirken, 58 maç kaçırdı. Bir kez uyluk sakatlığı, iki kez üst adale yırtığı, iki kez kas yaralanması ve bir kez de hamstring kısmi yırtığı yaşayan Marcao, Sevilla formasını sadece 20 kez giyebildi.

FLORES BİLETİNİ KESTİ

Marcao, Sevilla'nın deplasmanda Getafe ile oynadığı mücadelenin kamp kadrosunda yer almıyordu. Akıllar ilk olarak 27 yaşındaki oyuncunun yine bir sakatlık yaşadığı düşünülse de gerçek ortaya çıktı. İspanya basınında yer alan habere göre, Marcao'nun kadro dışı bırakılmasının sebebi Teknik Direktör Quique Sanchez Flores'in artık Brezilyalı savunmacıya güvenmiyor olmasından kaynaklanıyordu.

Haberin Devamı

Sevillada Marcaonun üstü çizildi Eski takımı Galatasaraya dönerek...

'TÜRKİYE'YE DÖNEREK...'

Haberde Marcao'nun yaz transfer döneminde satışıa çıkarılacağı belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Marcao, Sevilla'nın sabrını tüketti. Önemli bir maaş alan ve sözleşmesinin bitmesine üç yıl kalan Brezilyalı oyuncu için tek uygun çıkış yolu takımdan gönderilmek. Oyuncu ve Sevilla için en iyisi Türkiye'ye, daha doğrusu eski takımı Galatasaray'a dönerek daha az zorlayıcı bir rekabette fiziksel ve zihinsel olarak kendini toparlaması olacaktır."