İspanya La Liga Sevilla'da Marcao'ya büyük şok! Galatasaray'ı mumla arıyor

Sevilla'da Marcao'ya büyük şok! Galatasaray'ı mumla arıyor

13.09.2023 - 10:20 | Son Güncellenme:

2022 yılında Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao, İspanyol ekibinin aldığı kararla sarsıldı. İşte detaylar...

Sevillada Marcaoya büyük şok Galatasarayı mumla arıyor

2018/2019 sezonunun devre arasında Portekiz ekibi Chaves'ten Galatasaray'a 4 milyon Euro karşılığında transfer olan Brezilyalı savunmacı sarı - kırmızılı forma altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Galatasaray formasıyla bir lig şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası şampiyonluğu ve bir de Süper Kupa zaferi yaşayan başarılı oyuncu Temmuz 2022'de 13 milyon Euro karşılığında İspanya ekibi La Liga'ya transfer oldu.

Sevillada Marcaoya büyük şok Galatasarayı mumla arıyor

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Geçen sezon sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan Marcao, La Liga'da beş, Şampiyonlar Ligi'nde üç ve Avrupa Ligi'nde üç maça çıkabildi. Bu karşılaşmalarda iki kez sarı kart gördü.

YİNE SAKATLANDI

Bu sezona sakatlıklardan tamamen kurtulmuş bir şekilde girmek isteyen Marcao bir kez daha sakatlandı. Hamstring kasında kısmi yırtık bulunan başarılı oyuncu takıma bir türlü katılamadı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞOKU

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Sevilla bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Lens, PSV ve Arsenal ile B Grubu'nda yer alan İspanyol ekibi takım listesini UEFA'ya gönderdi. Gönderilen kadro listesinde Marcao'nun ismi yer almadı. Brezilyalı oyuncu böylece bu sezon Şampiyonlar Ligi arenasında forma giyme hakkını şimdilik kaybetti. Grup aşamasının ardından Sevilla ilk iki sırada yer alarak bir üst tura yükselmesi halinde, Sevilla teknik heyeti Marcao'yu yeniden kadroya dahil edebilir.