Diğer 'Sihirbaz' sahalara geri döndü!

'Sihirbaz' sahalara geri döndü!

22.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyon jokey Halis Karataş dört aylık aranın ardından sahalara geri döndü. Türk atçılığının sembol ismine, Veliefendi Hipodromu’nda Hipodrom.com tarafından çiçek takdim edildi.

Sihirbaz sahalara geri döndü

Türk atçılığının sembol ismi olan ‘sihirbaz’ lakaplı Halis Karataş İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda bu sezonki ilk yarışı için piste çıktı. En son 18 Kasım 2023 tarihinde “Mr Big Shot” isimli safkana binen ve yarışı 2. bitiren baş jokey Halis Karataş, sağlık sorunları nedeniyle kariyerine kısa bir ara vermişti.

Haberin Devamı

Bir süredir idmanlarını sürdüren deneyimli jokey sahalara Zincir Koparan isimli safkanla geri döndü. Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu programında yer alan 6. koşuda Zincir Koparan isimli ata binen Karataş yarışı 3. olarak bitirdi. Veliefendi Hipodromu’na gelen yarışseverler, Halis Karataş’a büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Jokey Kulübü elektronik bayilik lisansıyla hizmet veren yasal ve güvenilir at yarışı bahis platformu Hipodrom.com, Halis Karataş’a padok alanında hoş geldin ziyaretinde bulundu. Koşudan önce Hipodrom.com Genel Müdür Yardımcısı Emre Kokkaya ve TAY TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Cantınaz, ünlü jokeye başarı dileklerini iletti ve çiçek takdim etti. Ünlü jokeyin handikap, açık grup koşuları ve 2024 Gazi Koşusu’nda mücadele etmesi bekleniyor.

Yazarlar