Galatasaray SİHİRBAZ SNEİJDER

SİHİRBAZ SNEİJDER

03.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hollandalı yıldız, Bursa karşısında muhteşem bir gösteriye imza attı. Kariyerinde ilk kez tek devrede hat-trick yapan Sneijder en çok 2. golünü beğendiğini söyledi

SİHİRBAZ SNEİJDER

Wesley Sneijder kariyerinin en özel maçlarından birini dün Bursaspor’a karşı oynadı. Karşılaşmaya son derece hırslı başlayan Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı ilk yarıda muhteşem bir şova imzasını atarken herkesi büyüledi.
Felipe Melo’nun nefis asistinde henüz 12. dakikada gol perdesini açan sarı-kırmızılı futbolcu, 20’de sol ayağıyla topu 90’a astı. 43’te bu kez sağıyla meşin yuvarlağı köşeden ağlara yollayan Hollandalı devre bitmeden hat-trick yaptı. Mancini’nin 57. dakikada Hajrovic‘le değiştirdiği Sneijder’i, sarı-kırmızılı taraftarlar ayakta alkışladı.
Wesley Sneijder kariyerinde ilk kez tek devrede rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Sneijder, Ajax forması giydiği 2006-2007 sezonunda ezeli rakiplerinden Feyenoord karşısında 3 gol atmıştı. Tecrübeli oyuncu bu maçta 2 golü ilk yarıda, son golünü ikinci devrede kaydetmişti.
Hollandalı yıldız karşılaşmadan sonra en çok 2. golünü beğendiğini söyledi. Farklı galibiyet için takım halinde çok mutlu olduklarını belirten Sneijder, “Üç gol atmam çok güzel ama önemli olan kazanmaktı. Puan farkını 7’ye indirmek istiyorduk. Puan farkını kapatma konusunda kendimize güveniyoruz” dedi.
Bu arada Sneijder maçtan sonra bir topu hatıra olarak yanına aldı. Karşılaşmayı Sneijder’in kardeşi Rodney Sneijder de tribünden izledi.