Fenerbahçe Sırp basınından Tadic için olay yorum: Ölüm tehditlerinin yerini hayranlık aldı

Sırp basınından Tadic için olay yorum: Ölüm tehditlerinin yerini hayranlık aldı

29.10.2023 - 13:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Dusan Tadic kısa süre içerisinde sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kurarken Sırp basını da yıldız futbolcuyu manşetlerine taşıdı.

Sırp basınından Tadic için olay yorum: Ölüm tehditlerinin yerini hayranlık aldı

Fenerbahçe'nin Ajax'tan kadrosuna kattığı Dusan Tadic, sarı-lacivertli ekipteki performansıyla övgüleri topluyor. Sırp futbolcu 6 gol, 4 asistle 10 gole direkt etkide bulundu.

Haberin Devamı

SIRP BASINI YAZDI

Sırp basınında 34 yaşındaki futbolcuyla ilgili yayınlanan haberlerde oyuncunun yeni takımında kendisini kanıtladığı belirtildi. Mozzart Sport'taki haberde "Sırbistan milli futbol takımının kaptanı yorulmak bilmez, asla pes etmez. Tadic, Fenerbahçe'ye geldiğinden beri taraftarların favorisi haline geldi. O kadar kısa sürede sempati kazandı ki, Türkler birini sevdiğinde bunun sınırı olmuyor, hatta geçen gece Euroleague basketbol maçında bile onun için şarkı söylediler" denildi.

Sputnik'in Sırbistan edisyonunda ise 'Ölüm tehditlerinin yerini hayranlık aldı. Türkler Tadic'in büyüsüne kapıldı' başlıklı bir haber yayınlandı. Tadic'in Ajax forması giydiği dönemde Feyenoord kaptanı Orkun Kökçü, ile maç sırasında yaşadığı tartışma hatırlatılarak şu satırlara yer verildi:

Haberin Devamı

"Ajax-Feyenoord maçında Orkun Kökçü ile yaşadığı kavga nedeniyle Türk taraftarlar tecrübeli orta saha oyuncusunu tehdit etmişti. O dönemde sosyal medya hesapları ölüm tehditleriyle doluydu. Türk medyası Tadic'e hayranlık duyuyor ve Ajax'ta bıraktığı yerden Fenerbahçe'de devam ettiğini yazıyor."

Yazarlar