Demir Grup Sivasspor Sivas artık ‘Demir’ gibi!

Sivas artık ‘Demir’ gibi!

06.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kırmızı-beyazlılar transferlerin ardından bu kez sponsorluk için imza attı. Sezon açılışında taraftarıyla buluşan Yiğidolar, Süper Lig’de bu sezon Demir Grup Sivasspor adıyla mücadele edecek.

Sivas artık ‘Demir’ gibi

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Süper Lig’in yeni ekibi Sivasspor, 2017-18 sezonunu görkemli bir törenle açtı. 4 Eylül Stadı’nda 2 bin kişilik taraftar topluluğu önünde gerçekleştirilen törende Demir Grup ile sponsorluk anlaşması imzalandı. Sezon sonuna kadar geçerli 4 milyon TL’lik sponsorluk anlaşmasıyla kırmızı-beyazlıların yeni adı, Demir Grup Sivasspor oldu.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Demir Grup böylece, 2014’te Büyükçekmece Basketbol Takımı’na da sponsor olmasının ardından, futbolda da ciddi bir yatırım yapmış oldu. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Sivasspor’a uzun soluklu sponsor olma hedeflerinin olduğunu söyledi.

Sadece Sivasspor’a değil Türkiye’nin geleceğine yatırım yaptıklarını kaydeden Demir, “Biz bu sponsorluk anlaşmasını sadece formada ismimiz yer alsın düşüncesiyle imzalamadık. Anlaşmayı iki kurum arasında ticari bir anlaşmadan öte, Demir Grup’un sosyal sorumluluk projesi olarak yorumluyoruz. Belki de Türk futboluna yeni yıldızlar bu tesislerden çıkacak” dedi.

Haberin Devamı

Kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz da törende transfer müjdesi verdi, “Hafta başında takımımıza katılacak Brezilyalı orta sahamızın ardından 2-3 oyuncuyla transfer sezonunu kapatacağız. Yeni sezonda güçlü bir Sivasspor izlettirme kararlılığındayız. Önümüzdeki yıllarda şampiyonluklara oynayacak takımımızın alt yapısını oluşturacağına inancımız tam” şeklinde konuştu.