Demir Grup Sivasspor Sivasspor kafilesi Kosova'da!

Sivasspor kafilesi Kosova'da!

05.09.2014 - 23:18 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Kosova Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Priştine ile hazırlık maçı yapacak.

Sivasspor kafilesi Kosovada

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Kosova Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Priştine ile yarın oynayacağı hazırlık maçı için bu kente geldi.

Haberin Devamı

Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda da bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Kosova'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kosova'ya ilk kez geldiğini ifade eden Roberto Carlos, "Futbolu seven bir halk olduğunuzu görüyorum. Umarım yarınki maç güzel ve bol gollü olacak" dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da Priştine ile oynayacakları maçın Kosova futbolunun tanıtımına katkı sağlayacağını umduğunu belirterek misafirperverlikleri için Kosova halkına teşekkür etti.

"Kendimi evimdeymiş gibi hissediyorum" diyen Mecnun Otyakmaz, Priştine'yi gezme imkanı bulduklarını ve kentin Anadolu şehirleriyle birçok ortak yanının olduğunu fark ettiklerini söyledi. Mecnun Otyakmaz, gelecekte diğer Türk takımlarının da Kosovalı futbol takımları ile dostluk ve resmi maçlar oynayacağına inandığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Sivasspor kafilesini Kosova Kültür, Gençlik ve Spor Bakanı Memli Krasniqi ile Priştine Büyükşehir Belediye Başkanı Shpend Ahmetin de kabul etti. Sivasspor ile Priştine arasında yarın Priştine Kent Stadı'nda oynanacak maç, TSİ 19:00'da başlayacak.

Yazarlar