Sivasspor Sivasspor'dan Fenerbahçe maçı tepkisi! Servet Çetin: Ağzımdan kötü şeyler çıkabilir

Sivasspor'dan Fenerbahçe maçı tepkisi! Servet Çetin: Ağzımdan kötü şeyler çıkabilir

04.12.2023 - 23:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Sivasspor'da hakem kararlarına tepki geldi. Teknik direktör Servet Çetin ve futbolcular kararlara isyan etti.

Sivasspordan Fenerbahçe maçı tepkisi Servet Çetin: Ağzımdan kötü şeyler çıkabilir

Süper Lig'in 14. haftasında İsmail Kartal'ın ekibi Fenerbahçe, Servet Çetin'in yönetimindeki Sivasspor'u konuk etti.

Haberin Devamı

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe 4-1 kazanırken goller; 17. dakikada Sebastian Szymanski, 42. dakikada İrfan Can Kahveci, 67 ve 75. dakikalarda Edin Dzeko kaydetti.

Sivasspor'un tek golü ise 50. dakikada Rey Manaj'dan geldi.

KAYSERİ'DEN PENALTI TEPKİSİ

Sivasspor'da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Emrah Başsan'ın maç sırasında sosyal medya hesabından: Biraz adalet azda saygınız olsun yazık günah insanın emeklerini yemeyin!! Hava karlı yada yağmurlu değil var çalışmıyor uyarmıyor sanırım" ifadelerini kullandı

SERVET ÇETİN: KIZGINIM
Maçın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin hakem kararıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bence ufak ufakta olsa maalesef dokunuyorlar. Net pozisyonlara bakmadığım için çok konuşmak istemiyorum ama 0-0 iken net penaltı olduğu söyleniyor. Kızgınım, ağzımdan kötü şeyler çıkabilir. Bahane olarak sanacaklar o yüzden yorum yapmak istemiyorum."

Haberin Devamı

Sivasspordan Fenerbahçe maçı tepkisi Servet Çetin: Ağzımdan kötü şeyler çıkabilir

CANER: İRFAN'A SORDUM 'EVET' DEDİ
Sivasspor'da Caner Osmanpaşa ise şunları söyledi: "2 takım çekişecek diye Süper Lig'in marka değeri böyle mi artacak? Arada 150-200 milyon euro değer farkı var. Hakemler de mi olacak yani? Vallahi yazık. İlk gol hariç bütün gollerde problem var. 4. golü yiyoruz. İrfan'a soruyorum. Evet abi elime vurdu diyor. Elinle avantaj sağlıyorsun. Pozisyonlara bakılmıyor hiç."

"YÜZDE YÜZ PENALTIMIZ VERİLMEDİ!"
Sivasspor'da Charisis hakem kararlarıyla ilgili şunları söyledi: "Takımla gurur duyuyorum. Hakem ile ilgili sıkıntılarım oldu. N'Jie'nin pozisyonu yüzde yüz penaltı! Ben rakip oyuncuya hafif dokunduğumda sarı kart gördüm, Dzeko daha sertini yaptı faul bile çalmadı. 3. golde Fenerbahçe'nin ofans oyuncusu Samba Camara'ya faul yapıyor, hakem bunu da görmüyor. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp böyle şeylere ihtiyaçları yok. Fenerbahçe'yi zan altında bırakmak istemiyorum ama hakemlerin bariz hataları var. Nasıl bunları yapıyorlar anlamıyorum."

Sivasspordan Fenerbahçe maçı tepkisi Servet Çetin: Ağzımdan kötü şeyler çıkabilir

"En iyi oyunumuzu ortaya koymadık. Maç genelinde birkaç pozisyon yarattık ama gol bulamadık. Onlar da bizimle aynı sayıda gol pozisyonuna girdi ama attılar. Her şeyden önce takımımla gurur duyuyorum. Savaşıyoruz. Çalışıyoruz. Genel olarak iyi maçlar çıkarıyoruz. Hakemle ilgili sıkıntılarım var. Çok net bir penaltımız var, verilmedi. Rakip defans oyuncusuna çok hafif dokundum, sarı kart gördüm. Dzeko, bana aynısını daha sert yaptı ama faul verilmedi, kart çıkmadı. Fenerbahçe'nin attığı üçüncü golde, Samba Camara'ya faul yapıldı ama vermediler. Hakemler neden böyle yaptı anlamıyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Köklü bir camia. Fenerbahçe'nin kazanmak için böyle şeylere ihtiyacı yok. Zaten ben Fenerbahçe hakkında bir ithamda bulunmuyorum. Hakemler bariz ve büyük hatalar yaptılar. Hakemler bu hataları nasıl yapıyor? Anlayamıyorum."

Haberin Devamı

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl basın mensuplarına yaptığı açıklamada: "Penaltımız verilmedi. Türk futbolunda kara bir gece yaşıyoruz. Attıkları golde oyuncumuzun ayağına basma var. VAR Kadıköy'de 'Yok' belli ki. Maçların sonuçları önceden mi belirleniyor? Biz anlamıyoruz bunu." sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

"Takımımızın oynadığı oyundan gayet memnunuz. Geriye düştük ama maçı bırakmadık. Penaltımız verilmedi. Hakem bütün takdir haklarını bizim aleyhimizde kullandı. Söyleyecek bir şey yok. Türk futbolu adına üzülüyorum."