Fenerbahçe İrfan Can Kahveci rakip tanımıyor! Robben golü attı

İrfan Can Kahveci rakip tanımıyor! Robben golü attı

04.12.2023 - 22:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Sivasspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci jeneriklik bir gole imza attı. Öte yandan penaltı pozisyonunda İrfan Can, hakem Bahattin Şimşek'e tepki gösterdi.

İrfan Can Kahveci rakip tanımıyor Robben golü attı

Fenerbahçe, Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Sivasspor'u konuk etti. Fenerbahçe'de öne çıkan isimler İrfan Can Kahveci ve Szymnaski oldu. Öte yandan penaltı pozisyonunda İrfan Can, hakem Bahattin Şİmşek'e tepki gösterdi.

Haberin Devamı

KARTAL'DAN 5 DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Nordsjaelland maçının 11’ine göre 5 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam; İsmail Yüksek, Yusuf Akçiçek, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi'yi yedek soyundururken, Ryan Kent ise müsabaka kadrosunda yer almadı. Kartal bu oyuncuların yerlerine; Samet Akaydin, Ferdi Kadıoğlu, Fred Rodrigues, İrfan Can Kahveci ve Edin Dzeko'ya forma verdi. Kartal, Sivasspor maçına şu 11’le çıktı: “Livakovic, Osayi-Samuel, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.”

SZYMANSKI'DEN 19 GOLLÜK KATKI
Fenerbahçe'nin açılış golünü Szymanski kaydetti. Bu sezon 25 maça çıkan yıldız isim, 10 gol 9 asist ile toplamda 19 gol katkı sağladı.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci rakip tanımıyor Robben golü attı

TADIC BESLİYOR
Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Szymanski'nin, ligdeki son 3 golünün de asisti Dusan Tadic'ten geldi

HAKEME PENALTI TEPKİSİ
36. dakikada İrfan Can Kahveci, faul bekledi ancak hakem Bahattin Şimşek oyunu devam ettirdi. Bu kararın ardından hem İrfan Can hem Fenerbahçe tribünleri büyük tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci rakip tanımıyor Robben golü attı

İRFAN CAN'DAN ROBBEN GOLÜ
Fenerbahçe'de İrfan Can 42. dakikada jeneriklere geçecek bir gol imza attı. Gençlerbirliği'nin efsane ismi Hurşit Meriç'in çalımını kullanan İrfan Can gol bitirişini ise Arjen Robben'i hatırlattı.

RAKİP TANIMIYOR
İrfan Can Kahveci, Süper Lig'de ilk maçına çıktığı 2014/15 sezonundan bu yana ceza sahası dışından en fazla gol atan (17) oyuncu konumunda

Sivasspor maçında attığı gol ile kariyerinin skor rekorunu genişletmeye devam eden İrfan Can, çıktığı 24 resmi maçta 10 gol 5 asiste ulaştı.

ZAJC KADRODA YER ALMADI
Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Miha Zajc, Sivasspor maçında yer almadı.

Milli takımında yaşadığı sakatlık nedeniyle ligde Fatih Karagümrük, Avrupa’da Nordsjaelland maçında yer almayan Sloven oyuncu, Sivaaspor karşılaşmasında da takımını yalnız bıraktı.

Haberin Devamı

İRFAN CAN’A SEVGİ GÖSTERİLERİ

Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesinde İrfan Can Kahveci’ye sevgi gösterilerinde bulundu. Karşılaşmadan önce ısınmak için sahaya çıkan İrfan Can Kahveci’ye ‘Sen bizim gururumuzsun’ şeklinde tezahüratlarda bulunuldu.

RIZA ÇALIMBAY TRİBÜNDE

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ülker Stadyumu’na geldi. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe-Sivasspor maçını tribünden takip etti.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Sarı-lacivertli taraftarlar, Sivasspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı.

Ülker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada tribünleri dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldular.

İrfan Can Kahveci rakip tanımıyor Robben golü attı