Fenerbahçe Skrtel’den mesaj var: Fenerbahçe ile görüştük

Skrtel’den mesaj var: Fenerbahçe ile görüştük

13.07.2019 - 13:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile geleceği halen daha netleşmeyen Martin Skrtel, görüşmelerin sürdüğünü belirtti, “Teklifler var ama aceleci davranmayacağım. Fenerbahçe, Başakşehir, Parma, Olympiakos ve Rangers ile görüşmeler yaptık” dedi.

Skrtel’den mesaj var: Fenerbahçe ile görüştük

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Martin Skrtel, Slovak basınına özel açıklamalar yaptı.

Tecrübeli savunma oyuncusu, şu ana kadar herhangi bir kulüple anlaşmadığını ancak görüşmelerin sürdüğünü aktardı. 34 yaşındaki stoper, Fenerbahçe ile de görüştüğünü ifade edip, “Menajerim bazı kulüplerle görüşmeler yaptı.

Bu kulüpler arasında Fenerbahçe de var. Ayrıca Başakşehir, Rangers, Parma ve Olympiakos da var. Bundan daha fazla bir şey söyleyemem” dedi. Şu anda acele etmediğinin altını çizen Skrtel, “Bana gelen teklifler var ama ben aceleci davranmayacağım. Takımımı seçmek için bazı kriterlerim var ama ben sabırlıyım” diye konuştu.

Özel antrenmanlar yaparak fiziksel anlamda hazır halde kalmaya çalıştığını da ekleyen Slovak yıldız, Türkiye’de devam etme fikrine sıcak baktıklarını vurgulayıp, “Ailem, Türkiye’de yaşamayı seviyordu. Oğlumun okulu oradaydı ve her şey yolundaydı. Türkiye’de 3 yıl kaldık ve mutluyduk. Şu anda da her teklife ve ülkeye açığım” ifadelerini kullandı.