Karagümrükspor Sofiane Feghouli ile anlaşıldı! Süper Lig'e dönüyor

Sofiane Feghouli ile anlaşıldı! Süper Lig'e dönüyor

25.11.2022 - 17:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli Türkiye'ye geri dönüyor. Süper Lig ekibi Cezayirli futbolcu ile anlaşma sağladı.

Sofiane Feghouli ile anlaşıldı Süper Lige dönüyor

Galatasaray'da 5 sezon forma giyen ve 2 Süper Lig 1 Türkiye Kupası ile 1 Süper Kupa kazanan Sofiane Feghouli geciken ödemeleri sebebiyle sarı-kırmızılıları FIFA'ya şikayet etmişti. Cezayirli yıldızın Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA 5 SEZON OYNADI
2017-2018 sezonunun başında West Ham'dan Galatasaray'a transfer olan Feghouli, sarı-kırmızılı formayla 5 sezon mücadele etti. Cezayirli yıldız bu süreçte 162 karşılaşmada görev yaparken 34 gol atıp 31 asist yaptı. Sofiane Feghouli, Galatasaray'da 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılıların sözleşme uzatmadığı yıldız oyuncu boşta kaldı ve herhangi bir kulübe imza atamadı. Feghouli'nin yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken yıldız oyuncudan flaş bir hamle geldi. Feghouli, Galatasaray'daki geciken ödemeleri için kulübü FIFA'ya şikayet etti. Feghouli, FIFA'dan toplam 1.6 milyon Euro(28.5 milyon TL) talep ediyor.

Haberin Devamı

Sofiane Feghouli ile anlaşıldı Süper Lige dönüyor

HABERLERİ DOĞRULADI
Sarı kırmızılıları FIFA'ya şikayet ettiği haberleri çıkan Feghouli, iddiaları doğruladı ve "Galatasaray'daki alacağımı tahsil etmek için çok uğraştım, bizzat Dursun Özbek ile çözüm bulmaya çalıştık fakat bu imkansızdı. Bu transfer döneminde ekonomik sıkıntıların olmadığını gördüm. Avukatıma, Galatasaray'ın borcu neyse almasını söyledim." dedi.

FEGHOULI'DEN BİR AÇIKLAMA DAHA: ÇALMADIM!
Cezayirli futbolcu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Feghouli, "Ailem, kulübü içtenlikle seviyorum ve taraftarın önünde oynamayı sevdim. Kalıcı anılar edindim. Futbol benim tutkum ve mesleğim. 5 sezondur gecikmeleri kabul ettim. Hakkım olan için talepte bulundum. Kimseden çalmadım ve faiz talep etmedim. Birlikte kazandık, saygı devam etmeli" ifadelerini kullandı.

KARAGÜMRÜK İLE ANLAŞILDI
Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılıların sözleşme uzatmadığı yıldız oyuncu boşta kaldı ve herhangi bir kulübe imza atamadı. Feghouli'nin yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken yıldız oyuncudan flaş bir hamle geldi. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Cezayirli futbolcu ile Fatih Karagümrük anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın kısa süre için yapılması bekleniyor.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ!
Cuma günü sağlık kontrolünden geçen Feghouli'nin resmi olarak kısa süre içinde transferinin açıklanması bekleniyor. İlk yarıyı takımsız kapatan Cezayirli futbolcu uzun süre çalışmalarını bireysel olarak sürdürmüştü.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük, daha önce Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra boşta kalan Adem Ljajic'i de kadrosuna katmıştı.

Yazarlar