Karagümrükspor Sofiane Feghouli'den Youcef Atal'a destek! 'Benim küçük kardeşim'

Sofiane Feghouli'den Youcef Atal'a destek! 'Benim küçük kardeşim'

15.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük'ün tecrübeli orta sahası Sofine Feghouli, Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı kampındayken konuştu.

Sofiane Feghouliden Youcef Atala destek Benim küçük kardeşim

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen Sofiane Feghouli açıklamalarda bulundu. Cezayir Milli Takımı'nın kampında Foot Mercato'ya röportaj veren Sofiane Feghouli çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Filistin'e destek mesajı vermesi nedeniyle ağır yaptırımlara maruz kalan Youcef Atal ilgili konuşan Sofiane Feghouli, "Youcef benim küçük kardeşim. İyi gününde de kötü gününde de her zaman arkasındayım ve yanındayım. Bazen sosyal medya bazı kişilere zarar verebiliyor. Artık sadece Afrika Kupası'na konsantre olması gerekiyor çünkü ihtiyacımız olan şey bu" dedi.

Youcef Atal'ın çok çalıştığını belirten Sofiane Feghouli, "Onun tüm Cezayirlilere karşı sorumluluğu var. Antrenmanlara odaklandı, fiziksel olarak çok güçlü, çok çalıştı. Bu dönemde güçlendi. Bize daha fazlasını getireceğini, kendisi için, bizim için, ailesi için ama her şeyden önce Cezayir için parlayacağını umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyon olmak istediklerini vurgulayan Sofiane Feghouli, "Benim açımdan hedef çok açık. Finale kadar maçları peş peşe oynamamız ve bu rekabeti, turnuvayı kazanmamız gerekiyor. Angola karşısında güçlü başlayıp, hemen üç puan alarak vakit kaybetmemeye çalışacağız. Sadece Angola'ya odaklanacağız, ardından diğer maçlara konsantre olacağız. Uzun ve zor olacak ama biz hazırız. Bize güven veren şey bu iş ve size çalıştığımızı söyleyebilirim. Kim oynarsa oynasın, zihniyet örnek olmaya devam etmeli ve 90 dakika da olsa, 5 dakika da oynasa, oyuna girmese de herkes takıma bir şeyler katmaya hazır olmalı" açıklamasını yaptı.

"Bunun son milli takım turnuvan olacağını mı düşünüyorsun" sorusuna 34 yaşındaki orta saha şu cevabı verdi:

"Bu fiziksel olarak nasıl hissettiğime bağlı. Bugün Afrika Kupası dışında hiçbir şeye odaklanmıyorum. Daha fazlasını düşünmek zor. Sona yaklaştığımı bilsem de spor salonunda deli gibi çalışıyorum. Çok disiplinliyim çünkü yeniden harika anlar yaşamak istiyorum. Milli takımın adrenalini başka hiçbir yerde bulamıyorum. Kendime bir son tarih belirlemedim. Ülkeme katkı sağlayabildiğim sürece buradayım."

Fatih Karagümrük'te bu sezon gösterdiği performans hakkında konuşan Sofiane Feghouli, "Bu fiziksel olarak nasıl hissettiğime bağlı. Bugün Afrika Kupası dışında hiçbir şeye odaklanmıyorum. Daha fazlasını düşünmek zor. Sona yaklaştığımı bilsem de spor salonunda deli gibi çalışıyorum. Çok disiplinliyim çünkü yeniden harika anlar yaşamak istiyorum. Milli takımın adrenalini başka hiçbir yerde bulamıyorum. Kendime bir son tarih belirlemedim. Ülkeme katkı sağlayabildiğim sürece buradayım" dedi.