Dünyadan Futbol Şoke eden Lionel Messi itirafı! 'Beni öldürmek istedi'

Şoke eden Lionel Messi itirafı! 'Beni öldürmek istedi'

12.10.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

MLS ekiplerinden Inter Miami'de forma giyen Arjantinli futbolcu Facundo Farias, transfer sürecine dair konuştu. Facundo Farias'ın açıklamaları büyük ses getirdi.

Şoke eden Lionel Messi itirafı Beni öldürmek istedi

Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi'yle ilgili çarpıcı bir itiraf geldi. Inter Miami'nin genç yıldızlarından Facundo Farias, MLS ekibine transfer sürecini anlattı.

Haberin Devamı

Facundo Farias, The Athletic'e verdiği röportajda Inter Miami tercihi sonrası kız arkadaşının tepkisini anlattı. Inter Miami'den gelen teklif sonrası kız arkadaşı Angi Oliveira ile arasında geçenleri dile getiren Facundo Farias şu ifadeleri kullandı:

"Üniversite eğitimi devam ettiği için bunu pek sıcak karşılaşamadı. Ben de ona 'Lionel Messi ile aynı takımda oynayacağım' dedim. Buraya taşınmak zorundaydık. Okulu bıraktı, ancak beni öldürmek istedi."

5 GOLE KATKI SAĞLADI

21 yaşındaki on numara, Inter Miami kariyerinde şu ana kadar 12 maça çıktı. Facundo Farias bu müsabakalarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Arjantinli oyuncu takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

Şoke eden Lionel Messi itirafı Beni öldürmek istedi

Inter Miami ile sözleşmesi 31 Aralık 2026'da sona erecek Facundo Farias'ın güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Arjantinli oyuncu daha önce ülkesinde CA Colon forması giydi.

Haberin Devamı

Yazarlar