İspanya La Liga SON DAKİKA: Arda Güler'den Barcelona sözleri ve pişmanlık yanıtı!

SON DAKİKA: Arda Güler'den Barcelona sözleri ve pişmanlık yanıtı!

07.02.2024 - 15:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler'in Barcelona'ya transfer olmadığı gerekçesiyle pişman olduğu öne sürülmüştü. Arda Güler, Barcelona'ya gitmediği için pişman olduğu iddialarına yanıt verdi.

SON DAKİKA: Arda Gülerden Barcelona sözleri ve pişmanlık yanıtı

Fenerbahçe'den Real Madrid'de 20 milyon euro bedelle transfer olan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle uzun süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Kral Kupası son 32 turunda oynanan Arandina maçıyla ilk kez süre alan Arda Güler, Süper Kupa yarı finalindeki Atletico Madrid maçının ikinci uzatma dakikasında oyuna girmişti.

Haberin Devamı

Son olarak ligde oynanan Las Palmas maçında 81. dakikada oyuna giren Arda Güler, Getafe ve Atletico Madrid maçlarında ise süre bulamamıştı.

SON DAKİKA: Arda Gülerden Barcelona sözleri ve pişmanlık yanıtı

BARCELONA İÇİN PİŞMANLIK İDDİASI!

Arda Güler'in Real Madrid'de süre bulamadığı gerekçesiyle Barcelona'ya transfer olmadığı için pişman olduğu öne sürüldü. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Barcelona, Arda Güler'e Real Madrid'de bulduğu süreden daha fazlasını verecekti. Haberlere göre Arda Güler'in Barcelona'ya transfer olamadığı için pişmanlık duyduğu iddia edildi.

ARDA GÜLER'DEN BARCELONA CEVABI

Defensa Central'de yer alan habere göre Arda Güler, Barcelona'ya transfer olamadığı için pişmanlık duymuyor. Haberde "Oyuncu hem kendine hem de takım arkadaşlarına güveniyor. Real Madrid'de başarılı olacak potansiyele sahip olduğuna inanıyor ama fiziksel olarak gelişmesi gerektiğinin de farkında." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Arda Güler, Barcelona iddialarına yanıt verdi. Milli futbolcu "Bunu söyleyenler beni hiç tanımıyor, dünyanın en iyi kulübünde olduğum için çok mutluyum... Benim zamanım yakında gelecek" dedi.

SON DAKİKA: Arda Gülerden Barcelona sözleri ve pişmanlık yanıtı

"ANCELOTTI ÖZEL BİR YETENEK OLDUĞUNU ANLADI"

Defensa Central'de yer alan haberde henüz dakikalara yansımasa da teknik heyetin Arda Güler'den çok memnun olduğu ifade edildi. Haberin detayında "Özellikle Carlo Ancelotti, onu antrenman yaparken gördüğü andan itibaren özel bir yetenek olduğunu anladı. İtalyan koç ona karşı çok sabırlı olması gerektiğinin farkında. Real Madrid'de çok fazla rekabet var ve mevcut diziliş onu çok fazla desteklemiyor." ifadelerine yer verildi.

ANCELOTTI: DIAZ'I ÖRNEK AL

Don Diario'da yer alan habere göre Ancelotti, Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Habere göre Ancelotti, Arda'ya Brahim Diaz'ı örnek alması gerektiğini söyledi.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Carlo Ancelotti onunla konuştu ve savunma sistemini değiştirmemek için derbide Joselu yerine Brahim'i oyuna aldığını söyledi. Brahim Diaz neredeyse hiç dakika almazken, sıkı çalışması ve savunmaya olan bağlılığıyla Carlo Ancelotti'nin güvenini kazandı.

Haberin Devamı

Bu bağlamda koç, Arda Güler'in defansif görevlere daha fazla katılması, daha fazla çaba göstermesi gerektiğine inanıyor ve ondan durumunu tersine çeviren Brahim'i örnek almasını istedi.

Şu anda Arda Güler'in durumunun kısa bir süre önce Brahim Díaz'ınkine oldukça benzediği doğru ve Diaz bahsettiğimiz gibi, bunu tersine çevirmeyi başardı, bu yüzden Carlo Ancelotti, Real Madrid için daha fazla dakika oynamak istiyorsa Türk oyuncunun takip etmesi gereken örnek konusunda çok net."

SON DAKİKA: Arda Gülerden Barcelona sözleri ve pişmanlık yanıtı

Yazarlar