Beşiktaş Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı

Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı

12.04.2024 - 20:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.

Beşiktaş yeni yıldızını Premier Ligde buldu Transfer görüşmeleri başladı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda Valentin Rosier'in durumu henüz belli olmazken, Jonas Svensson ile Onur Bulut bekleneni veremedi. Sağ bek bölgesine takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş'ın Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Premier Lig ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcuyla görüşmelerin başladığı vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, Fulham forması giyen Kenny Tete'yi gündemine aldı.

Fulham ile sözleşme yenilenmesi beklenmeyen Kenny Tete için Beşiktaş'ın hamle yaptığı kaydedildi. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenildi.

28 yaşındaki sağ bek bu sezon Fulham'da 18 maça çıktı ve 1145 dakika sahada kaldı. Brezilyalı sağ bek bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı.

Kenny Tete'nin Fulham ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Hollandalı yıldızın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

DWS altyapısında futbola başlayan Kenny Tete daha sonra Zeeburgia altyapısı, Ajax ve Olimpik Lyon'da oynadı. Fulham, 2020-2021 sezonu başında 3 milyon 200 bin euro bedelle tecrübeli sağ beki renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Kenny Tete, Hollanda Milli Takımı'nın formasını 14 müsabakada terletti.