Beşiktaş Beşiktaş'tan PSG çıkarması! 2 yıldız için görüşme

Beşiktaş'tan PSG çıkarması! 2 yıldız için görüşme

27.01.2024 - 19:05 | Son Güncellenme:

Jonas Svensson'u kadrosuna kattıktan sonra transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Paris Saint Germain'den 2 yıldızın peşine düştüğü öğrenildi. Siyah-beyazlılarda İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in Fransa'da 2 yıldız için PSG ile masaya oturduğu belirtildi.

Beşiktaştan PSG çıkarması 2 yıldız için görüşme

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda bu doğrultuda İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in harekete geçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fransa'ya giden Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in Paris Saint Germain ile pazarlıklara başladığı belirtildi. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş, Danilo Pereira ile Cher Ndour transferi için Paris Saint Germain ile görüşmelere başladı.

Fransa'da bulunan Hüseyin Yücel'in Paris Saint Germain ile masaya oturduğu ve oyuncuların durumunu sorduğu aktarıldı. Beşiktaş'ın Danilo Pereira'yı bonservisiyle, Cher Ndour'u ise 1.5 yıllık kiralama formülüyle kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un Danilo Pereira'nın transferine onay verdiği ve çok istediği kaydedildi. Cher Ndour ve Danilo Pereira transferinin kısa süre içerisinde netlik kazanmasının beklendiği vurgulandı.

Haberin Devamı

NDOUR 4 MAÇA ÇIKTI

Braga'nın da kiralamak istediği Cher Ndour, bu sezon PSG'de 4 maça çıktı. 19 yaşındaki orta saha bu karşılaşamalarda 1 gol sevinci yaşadı. Cher Ndour'un Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. İtalyan orta sahanın güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Beşiktaştan PSG çıkarması 2 yıldız için görüşme

Atalanta altyapısında futbola başlayan Cher Ndour daha sonra Benfica B'de de forma giydi. Cher Ndour, İtalya U21 Milli Takımı'nda 5 maçta şans buldu.

DANILO'NUN SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Danilo Pereira'nın PSG ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 32 yaşındaki Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Danilo Pereira bu sezon Paris Saint Germain'de 17 maça çıktı ve 1192 dakika sahada kaldı. Portekizli savunmacı bu süreçte 1 asist üretti.

Beşiktaştan PSG çıkarması 2 yıldız için görüşme

Estoril altyapısında futbola başlayan Danilo Pereira daha sonra Benfica, Parma, Aris Selanik, Roda JC, Maritimo ve Porto'da forma giydi.

Danilo Pereira, Portekiz Milli Takımı'nda 70 maçta şans buldu. 32 yaşındaki savunmacı bu süreçte 2 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar