Galatasaray SON DAKİKA | Borussia Dortmund'un yıldızı, Galatasaray'a geliyor! Eski yönetici duyurdu

SON DAKİKA | Borussia Dortmund'un yıldızı, Galatasaray'a geliyor! Eski yönetici duyurdu

10.03.2024 - 14:55 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Mahmut Recevik, Bundesliga devinin yıldızının önümüzdeki sezon Galatasaray'a transfer olacağını ileri sürdü.

SON DAKİKA | Borussia Dortmundun yıldızı, Galatasaraya geliyor Eski yönetici duyurdu

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile amansız zirve yarışına giren Galatasaray, diğer yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde kadrosuna Derrick Köhn, Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i katan sarı-kırmızılı kulüp, 2024-25 sezonunun transfer stratejisini de belirlemeye başladı.

Haberin Devamı

MARCO REUS SÜRPRİZİ!

Galatasaray'ın eski yöneticisi Mahmut Recevik, sosyal medya hesabı X'te Borussia Dortmund yıldızı Maro Reus'un, sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağını ima etti. Recevik, "Seneye Dayı'nın yanına 'Marco Reis' geliyor" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa sürede Galatasaray taraftarlarının ilgisini çekti. Revecik'in iddiasına göre Alman yıldız, önümüzdeki sezon Kerem Demirbay ile birlikte sarı-kırmızılı takım için ter dökecek.

SON DAKİKA | Borussia Dortmundun yıldızı, Galatasaraya geliyor Eski yönetici duyurdu

ALMANLAR DUYURMUŞTU

SKY Almanya'da yer alan habere göre Borussia Dortmund ile Marco Reus, sözleşme yenileme kararı almadı. Bu da orta saha ve kanat oyuncusunun yazın 12 yıllık Borussia Dortmund kariyerini sona erdireceği anlamına geliyor. Söz konusu haberde Reus ile ilgili şu ifadeler yer aldı: "Dortmund'daki düşünce, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzatmak değil. Ancak yine de kesin karar, sezon bitiminden kısa bir süre sonrasına kadar verilmeyecek.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE'DEN YOĞUN İLGİ VAR"

Taraflar arasındaki görüşmelerin nisan sonu/mayıs başında yapılması planlanıyor. Marco Reus'un 12 yıl sonra yeni bir meydan okuma arayışına girmesi oldukça muhtemel. Her iki durumda da şu açık: 34 yaşındaki Reus, ister Dortmund'da ister başka bir kulüpte olsun, oynamaya devam etmek istiyor. Bundesliga'da başka bir kulübe gitmesi şu anda pek mümkün görünmüyor. Türkiye ve MLS takımlarından oyuncuya yoğun bir ilgi var."

12 YILDA 167 GOL

2012 yılında Mönchengladbach'tan Borussia Dortmund'a transfer olan Marco Reus, o günden bu yana sarı-siyahlı kulübün ikon isimlerinden biri haline geldi. Alman millî futbolcu, Dortmund ile 12 yılda tüm kulvarlarda toplamda 415 maça çıktı. Marco Reus, söz konusu 415 karşılaşmada 167 gol atıp 128 asist yaptı.