Fenerbahçe SON DAKİKA | Çağlar Söyüncü'den transfer kararı! Fenerbahçe ve Atletico Madrid arasında yeni görüşme

SON DAKİKA | Çağlar Söyüncü'den transfer kararı! Fenerbahçe ve Atletico Madrid arasında yeni görüşme

19.01.2024 - 11:43 | Son Güncellenme:

Ocak transfer döneminde kadrosunu Leonardo Bonucci ve Rade Krunic ile güçlendiren Fenerbahçe'de gözler Çağlar Söyüncü transferine çevrildi. Sarı-lacivertliler bugün Atletico Madrid ile bir görüşme daha yapacak. Milli futbolcu transfer kararını Atletico Madrid yönetimine bildirdi.

SON DAKİKA | Çağlar Söyüncüden transfer kararı Fenerbahçe ve Atletico Madrid arasında yeni görüşme

Fenerbahçe'de transfer gündemi yeniden hareketlendi. Kadrosunu Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'le güçlendiren sarı-lacivertlilerde yeni hedef Çağlar Söyüncü...

Haberin Devamı

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, İspanya'ya giderek Atletico Madrid yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdi. Bugün iki taraf arasında bir görüşme daha yapılacak. Çağlar Söyüncü, transfer kararını Atletico Madrid yönetimine bildirdi.

ATLETICO MADRID'DE SÜRE BULMAKTA ZORLANDI

Sezon başında Leicester City ile sözleşme sona eren Çağlar Söyüncü tercihini Atletico Madrid'den yana kullanmıştı. Milli futbolcu İspanya'da beklentilerin altında kaldı ve süre bulmakta zorlandı. 

Atletico Madrid formasıyla La Liga, Kral Kupası, Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa'da toplamda 9 maçta forma giyen Çağlar Söyüncü, 213 dakika sahada kaldı. Çağlar Söyüncü gol veya asist katkısında bulunamadı.

SON DAKİKA | Çağlar Söyüncüden transfer kararı Fenerbahçe ve Atletico Madrid arasında yeni görüşme

HEDEFİ EURO 2024'TE FORMA GİYMEK

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü'nün en büyük hedefi A Milli Takım ile EURO 2024'te forma giymek. Atletico Madrid'de süre bulmakta zorlanan ve Diego Simeone'nin gözden çıkardığı milli yıldız, düzenli forma giyebileceği takımda oynayıp EURO 2024'e formda gitmek istiyor.

FENERBAHÇE İSTİYOR!

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek istiyor. Bonucci ve Krunic'le kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertliler savunma hattına bir takviye daha planlıyor. Porto ve Fulham'ın da transfer listesinde yer alan Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'de forma giymek istiyor. Fenerbahçe yönetici Selahattin Baki, İspanya'ya giderek Atletico Madrid ile görüşme gerçekleştirdi. Tarafların bugün bir kez daha görüşüp transfere son noktayı koymayı planladığı belirtildi.

SON DAKİKA | Çağlar Söyüncüden transfer kararı Fenerbahçe ve Atletico Madrid arasında yeni görüşme

ÇAĞLAR: FENERBAHÇE'YE GİTMEK İSTİYORUM

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid yönetimine ‘Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum, lütfen gereken kolaylığı yapın’ dedi. Habere göre Selahattin Baki, Çağlar Söyüncü ve temsilcisi, Atletico Madrid’e Fenerbahçe’nin son teklifini kabul etmesi için baskı yapıyor ve kolaylık bekliyor.

Çağlar Söyüncü için bugün öğleden sonra taraflar arasında bir görüşme daha planlandı. Atletico Madrid, Fenerbahçe’den kiralama bedeli talep etti. 6 aylık kiralama teklifinin yanı sıra, bugünkü görüşmede istenilen bedelin miktarı da görüşülecek. Tarafların orta yolu bulmaya çalıştıkları ifade edildi.

Haberin Devamı

Yazarlar