Fenerbahçe Cengiz Ünder hayran bıraktı! Fenerbahçe, Avrupa'da zirvede

Cengiz Ünder hayran bıraktı! Fenerbahçe, Avrupa'da zirvede

28.01.2024 - 20:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder'in gösterdiği performans dikkat çekti.

Cengiz Ünder hayran bıraktı Fenerbahçe, Avrupada zirvede

Fenerbahçe, Süper Lig'in 23'üncü haftasında Ankaragücü'nü konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmada yıldızlaşan isim Cengiz Ünder oldu. Cengiz Ünder gösterdiği performansla, Fenerbahçe'yi Avrupa'nın zirvesine taşıdı.

Haberin Devamı

Ankaragücü'nün 13'üncü dakikada bulduğu penaltı golüne Fenerbahçe'de cevap veren isim Cengiz Ünder oldu. Milli futbolcu, karşılaşmanın 20'nci dakikasında ceza sahası dışından şık bir gole imza attı.

Cengiz Ünder'in attığı bu gol, Fenerbahçe'nin bu sezon tüm kulvarlarda 100'üncü golü oldu. Opta'nın verilerine göre; 2023/24'teki 100'üncü resmi maç golünü Ankaragücü ağlarına gönderen Fenerbahçe (Cengiz Ünder), bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde bu sayıya ulaşan ilk takım oldu.

BİR GOL DAHA GELDİ

Müsabakanın 32'nci dakikasında Fenerbahçe'de Cengiz Ünder bir kez daha sahneye çıktı. Edin Dzeko'nun pasında Dusan Tadic'in şutu savunmadan sekip Cengiz Ünder'in önünde kaldı. Cengiz Ünder'in sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu.

Haberin Devamı

Opta'nın verilerine göre; 2023/24'te Süper Lig'deki yedinci golünü Ankaragücü ağlarına gönderen Cengiz Ünder, en üst lig kariyerinde sadece 2021/22'de daha yüksek bir sayıya ulaştı (10; Marsilya formasıyla).

26 yaşındaki sağ açık bu sezon Fenerbahçe'de 21 resmi maçta şans buldu. Cengiz Ünder bu süreçte 7 gol ile 3 asist üretti.

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 26 yaşındaki sağ açık oyuncusunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Yazarlar