Beşiktaş Son dakika: Cenk Tosun bombası! Transfer görüşmeleri başladı

Son dakika: Cenk Tosun bombası! Transfer görüşmeleri başladı

30.05.2022 - 19:47 | Son Güncellenme:

Everton ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini ele alan Cenk Tosun konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ile anılan milli futbolcu, siyah-beyazlılarla görüşmüş ancak maaş konusunda anlaşma sağlanamamıştı. Cenk Tosun konusunda sürpriz bir son dakika iddiası gündeme atıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Cenk Tosun bombası Transfer görüşmeleri başladı

Premier Lig ekibi Everton'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Cenk Tosun'un geleceği konusunda flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tecrübeli futbolcunun Süper Lig deviyle transfer görüşmelerine başladığı belirtildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A REKOR GELİR

Eintracht Frankfurt altyapısında yetişen Cenk Tosun daha sonra Gaziantepspor'a transfer oldu. Beşiktaş, 2015-2015 sezonunda bonservis bedeli olmadan tecrübeli futbolcuyu kadrosuna kattı. Cenk Tosun, 2017-2018 sezonu devre arasında 22 milyon 500 bin euro bedelle Everton'ın yolunu tuttu. Milli futbolcu, Premier Lig ekibinde tutunamadı tecrübeli oyuncu 2019-2020 sezonunun ikinci yarısını Crystal Palace, 2020-2021 sezonun ikinci yarısını da Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdi.

Son dakika: Cenk Tosun bombası Transfer görüşmeleri başladı

TOPLAMDA 11 DAKİKA

Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlıklar geleceğini olumsuz yönde etkiledi. 30 yaşındaki santrafor bu sezon Everton formasını toplamda 3 maçta giydi. Cenk Tosun bu müsabakalarda 11 dakika sahada kalabildi. Everton, Cenk Tosun'un sakatlığı ve formunda yaşanan büyük düşüş nedeniyle milli futbolcuyla yeni kontrat imzalamadı.

Haberin Devamı

ÇEBİ MESAJ VERMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kısa bir süre önce Cenk Tosun transferi hakkında konuşmuştu. 30 yaşındaki oyuncunun siyah-beyazlılar ile yaptığı transfer görüşmesine değinen Ahmet Nur Çebi şu ifadeleri kullanmıştı:

Cenk Tosun bizim evladımız ancak ücret konusunda aramızda ciddi bir fark var. Sevmek ayrı, gerçekler ayrı. İster miyim, Beşiktaş'ın şartlarında evet. Vida'dan faydalandık ama bundan sonra ikiyse bir olacak. Dediğim gibi gençlerle devam edeceğiz. Tecrübeli bir santraforumuz olursa iyi olur.

Son dakika: Cenk Tosun bombası Transfer görüşmeleri başladı

3 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ

Everton ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Cenk Tosun, Beşiktaş ile yaptığı ilk görüşmede yıllık ücreti için kapıyı 3 milyon eurodan açınca taraflar arasındaki görüşmeler kısa süre içinde olumsuz bir şekilde sona ermişti.

Kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen Cenk Tosun'un beklediği düzeyde teklifler alamaması sonrası ise istediği yıllık 3 milyon euroluk ücrette geri adım attığı öğrenildi.

Son dakika: Cenk Tosun bombası Transfer görüşmeleri başladı

TALEBİNDE İNDİRİME GİTTİ

Takvim'in haberine göre; menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a haber yollayan tecrübeli santraforun ücretinde indirim yapmaya hazır olduğunu siyah-beyazlı yönetime ilettiği belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ ISRARCI

Cenk'in ücretini 1 milyon 750 bin euroya kadar indirmeye sıcak baktığı, Beşiktaş yönetiminin ise oyuncuya ilk yaptığı teklif olan 1 milyon 500 bin euroda ısrarcı olduğu ve 30 yaşındaki golcünün bu rakamı kabul etmesi halinde imzaların atılabileceği ifade ediliyor.

Beşiktaş'ta yeniden forma giymeye istekli olan Cenk Tosun ile yönetim arasındaki pazarlıkların olumlu ilerlediği ve tarafların anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu'nun Inter formasıyla en iyi anları