Fenerbahçe Son dakika | Fenerbahçe, Falette'yi resmen açıkladı!

Son dakika | Fenerbahçe, Falette'yi resmen açıkladı!

08.01.2020 - 23:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe kulübü, stoper Simon Falette'yi satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiraladığını resmen açıkladı. Sarı-Lacivertli kulüp açıklamasında "Simon Falette'yi satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 2019-2020 sezonunun sonuna kadar kiralık olarak Futbol A Takımımızın kadrosuna katmıştır." ifadelerini kullandı. Yıldız stoper ilk açıklamasında "Fenerbahçe'ye transfer olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe hem Türkiye'de, hem de dünyadaki en iyi kulüpler arasında" dedi.

Son dakika | Fenerbahçe, Faletteyi resmen açıkladı

Fenerbahçe, 27 yaşındaki stoper Simon Falette'yi sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Alman ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette'yi satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 2019-2020 sezonunun sonuna kadar kiralık olarak futbol A takımımızın kadrosuna katmıştır. Falette'ye sarı-lacivert çubukluyla başarılar dileriz." denildi.

İLK AÇIKLAMA

Yeni transfer kulüp televizyonunda imza sonrası açıklamada bulundu. Falette, "Fenerbahçe'ye transfer olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe hem Türkiye'de, hem de dünyadaki en iyi kulüpler arasında. Burada çok samimi şekilde karşılandım. Umarım tüm güzel şeylerin başlangıcı olur." diye konuştu.

 

Yazarlar