Fenerbahçe Son dakika | Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in bonservis bedelini belirledi! Fransız devinin radarında

Son dakika | Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in bonservis bedelini belirledi! Fransız devinin radarında

17.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de zirveyi elinde bulunduran Fenerbahçe devre arası transfer bombalarını da tek tek patlatıyor. Sarı-lacivertli takımın parlayan isimlerinden olan İsmail Yüksek'e ciddi bir teklif geldi.

Son dakika | Fenerbahçe, İsmail Yüksekin bonservis bedelini belirledi Fransız devinin radarında

Devre arasında yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fenerbahçe'de  İsmail Yüksek Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. Milli yıldız için ciddi bir teklif yapıldı.

SON ŞAMPİYON SAHAYA ÇIKIYOR
Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Fenerbahçe, bugün Adanaspor'u ağırlayacak. Saat 21.00’de Ülker Stadyumu’nda başlayacak müsabakayı Çağdaş Altay yönetecek ve A Spor naklen yayınlayacak. 5. Tur müsabakaları tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
Günün diğer maçları ise şöyle: 13.00 Antalyaspor - Pendikspor, 13.00 RAMS Başakşehir - Boluspor, 15.00 Gaziantep FK - Bodrum FK, 17.00 Corendon Alanyaspor - Samsunspor, 19.00 Adana Demirspor - 24Erzincanspor.

Haberin Devamı

LYON'DAN İSMAİL YÜKSEK'E 12 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin yükselen değeri İsmail Yüksek’e, Olympique Lyon talip oldu. Fransız kulübünün teklifinin toplamda 12 milyon euro olduğu ortaya çıktı. Bonuslarla birlikte sunulan bu öneri, sarı-lacivertliler için yeterli bulunmadı. Kadıköy ekibi, bu teklifin üzerine çıkılmasını istedi. Yönetim, bonservis bedeli için toplamda 18 milyon euroya kadar çıkılmasını bekleyecek. Sarı-lacivertlilerin, peşinatın fazla olması durumunda ise 15 milyon euroya kadar düşebilecek.

STUTTGART DA DEVREDE
Olympique Lyon ile Fenerbahçe daha önce Kruniç transferinde karşı karşıya kalmıştı. Fransızlar da Bosnalı futbolcuyu istemiş, bu mücadeleyi kazanan sarı-lacivertliler olmuştu. 6 numaradaki boşluğu dolduramayan Lyon, bu nedenle daha genç ve gelecek vaat eden İsmail’e yöneldi. İsmail Yüksek'in, Alman ekibi Stuttgart'ın da ilgi alanına girdiği vurgulandı. Ancak Fenerbahçe, istediği parayı bulmadığı takdirde futbolcuyu satmayacak.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR İÇİN RAKİP ÇOK
Stoper arayışında olan Fenerbahçe'de en güçlü adaylardan biri, Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü... Sürekli oynamak için İspanyol ekibini tercih eden fakat istediğine ulaşamayan Çağlar, EURO 2024 beklentisi nedeniyle sarı-lacivertlilere "evet" dedi. Ancak Fenerbahçe'nin önünde en büyük engel, altı önemli kulüp, Çağlar için teklif yapmış durumda... Fenerbahçe kiralık isterken, diğerlerinin tamamı bonservisiyle birlikte istiyor. Avrupa Şampiyonası'nda futbolcunun katma değer sağlayacağını düşünen Atletico'nun kararı belirleyici olacak. Bu stratejik karar sonrasında Çağlar transferi netlik kazanacak.

3. GOLCÜ ALINACAK
Umut Nayir’i Pendikspor’a gönderen Fenerbahçe, 3. golcü transferi yapılacak. Batshuayi için de teklif gelebileceğini düşünen sarı-lacivertliler, Belçikalı golcüye resmi ve iyi bir teklif gelmesi durumunda gönderebilecek. Bu nedenle iyi bir alternatif arayışına girildi.

FENERBAHÇE TAKTİK ÇALIŞTI
Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda bugün Adanaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, son hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, iki gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Yazarlar