Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Norveçli sol kanat! Ryan Kent'in alternatifi bulundu

Fenerbahçe'ye Norveçli sol kanat! Ryan Kent'in alternatifi bulundu

17.02.2024 - 18:44 | Son Güncellenme:

Ryan Kent ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin hedefindeki sol kanat belli oldu. Sarı-lacivertlilerin, Ryan Kent'in boşluğunu Norveçli yıldızla doldurmak istediği aktarıldı.

Fenerbahçeye Norveçli sol kanat Ryan Kentin alternatifi bulundu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Süper Lig kadrosuna dahil edilmeyen Ryan Kent ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı alan Fenerbahçe'nin yeni hedefinin belli olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcuyla yollarını ayırdıktan sonra Norveçli yıldız için hamlede bulunacağı öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Ryan Kent ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe, Kristoffer Velde'yi gündemine aldı.

Sarı-lacivertlilerin, 24 yaşındaki futbolcu ve kulübü Lech Poznan ile görüşmelere başlayacağı kaydedildi. Kristoffer Velde bu sezon Lech Poznan'da 24 maça çıktı. Norveçli sol kanat bu karşılaşmalarda 10 gol sevinci yaşadı. Yıldız futbolcu aynı süreçte 4 asist üretti.

Fenerbahçeye Norveçli sol kanat Ryan Kentin alternatifi bulundu

Kristoffer Velde'nin Lech Poznan ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Haugesund altyapısında futbola başlayan Kristoffer Velde daha sonra Nest-Sotra ve Lech Poznan'da oynadı. Lech Poznan, 2021-2022 sezonunda Kristoffer Velde için 1 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Norveçli sol kanat Ryan Kentin alternatifi bulundu

Kristoffer Velde, Norveç Milli Takımı'nın formasını 1 maçta giydi.

Yazarlar