Galatasaray Son dakika - Galatasaray yalanlamayı yalanladı!

Son dakika - Galatasaray yalanlamayı yalanladı!

18.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Başkan Mustafa Cengiz’in MİLLİYET’te yer alan konuşmalarını sert bir dille yalanlamıştı. Ancak yönetici Mahmut Recevik, “Clubhouse”da, 498 kişi karşısında yaptığı konuşmada haberi doğrulayıp kendi yalanlamalarını yalanladı

Son dakika - Galatasaray yalanlamayı yalanladı

Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ile yöneticiler arasında yapılan konuşma, bizzat yönetici Mahmut Recevik tarafından anlatıldı, üstelik MİLLİYET’in haberi için yapılan yalanlama da yine Recevik tarafından yalanlandı.
Yeni sosyal medya uygulaması Clubhouse üzerinden 498 sarı-kırmızılı ile buluşan Mahmut Recevik ile diğer yönetici Okan Böke, Başkan Cengiz ile yaptıkları toplantıyı en ince ayrıntısıyla anlattı.
İşte Recevik’in o konuşması:
Bugünkü toplantıda 7 yönetici, Başkan Mustafa Cengiz’e istifa etmesini önerdik. Salı günü başkanın televizyona çıkıp konuşması beğenmediğimiz bir tutumdu. Pazartesi günü bir derneğin yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüşmeler çarşamba günü bir gazeteye verilmiş. Bunlar hiç doğru şeyler değil. Bunların olmasını hiç hoş karşılamadık.
Mustafa Cengiz’e de bugün, ‘Böyle olmuyor’ dedik. Güzel güzel, saygı çerçevesinde anlattık. Kendisi, ‘Asla başkanlığı bırakmam’ dedi. Doğru yaptığına inanıyor, böyle düşünüyor. ‘Aday olacağım ve seçimi kazanacağız’ dedi. Olmazsanız iyi olur dedim. Kulüp idare edilmiyor dedim. Benim kadar Abdurrahim Bey de, Yusuf da, Kaan da, Okan da, Ömer de, Dilek de, Oytun da söyledi. Kendisi kabul etmedi. Onun üzerine kalktık masadan.
Kendisinin bir ifadesi var. ‘Mücadele bir varlıktır’ diyor. ‘Ben mücadeleyi sonuna kadar devam ettiririm’ diyor. ‘Ben bu şekilde büyüdüm, bu şekilde yaşadım. Hiçbir zaman kaçmadım’ diyor.
(Devam mı edeceksiniz sorusuna) Ne olsun, kulüp ortada mı kalsın?
(Yönetim kurulu toplantılarına katılıp katılmayacakları sorusuna ise) Bilmiyorum onu salı günü düşünürüz. Hadi biz istifa ettik diyelim, ne oluyor o zaman? Yönetim düşüyor, seçime gidiliyor. Ama seçime gidilme ihtimali var mı? Yok.
Yönetimin içinden bir aday çıkarsa o isim Abdurrahim Albayrak olur diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

‘Galatasaray için korkuyorum’
Mahmut Recevik ile birlikte Clubhouse’a konuşan yönetici Okan Böke de endişelerini dile getirdi. Böke, “Bu saatten sonra inşallah işleyiş bozulmaz. Böyle bir toplantı yaşandıktan sonra inşallah şubeler hakkında verdiğimiz kararlara veto gelmez. Ben Galatasaray için korkuyorum. Başkana artık konuşmamasının iyi olacağını söyledik. O da bize önce ‘Daha sert konuşacağım’ dedi, daha sonra da ‘Artık konuşmayacağım’ dedi. Ben bir şey anlamadım” diye konuştu.