Galatasaray Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti

Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti

06.04.2024 - 22:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon sonunda renklerine bağlamak istediği yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Tecrübeli futbolcunun takımından ayrılma kararı aldığı belirtildi.

Galatasaraya transfer müjdesi Kulübüne rest çekti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın gelecek sezon için transfer etmeyi düşündüğü tecrübeli futbolcunun kararı belli oldu. İngiltere'de oynayan Hollandalı futbolcunun kulübüne rest çektiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği yıldız futbolcunun sözleşme uzatmama kararı aldığı belirtildi. Nicolo Schira'nun haberine göre; Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kenny Tete geleceğine dair kararını verdi.

Fulham ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcunun yeni kontrat teklifi konusunda anlaşma sağlayamadığı belirtildi. Kenny Tete'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı kaydedildi.

Hollandalı sağ bek bu sezon Premier Lig temsilcisinde 18 maça çıktı. Başarılı futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Fulham ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kenny Tete'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

DWS altyapısında yetişen Kenny Tete daha sonra Zeeburgia altyapısı, Ajax ve Olimpik Lyon'da oynadı. Fulham, 2020-2021 sezonu başında Hollandalı oyuncuyu 3 milyon 200 bin euro karşılığında renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Kenny Tete, Hollanda Milli Takımı'nın formasını 14 mücadelede terletti.

Yazarlar