Galatasaray Galatasaray'a yeni dinamo! Sezon sonunda boşa çıkacak

Galatasaray'a yeni dinamo! Sezon sonunda boşa çıkacak

15.03.2024 - 19:43 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar, bir yandan da transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda boşa çıkacak 27 yaşındaki orta saha için girişimlerine başladığı aktarıldı.

Galatasaraya yeni dinamo Sezon sonunda boşa çıkacak

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Tanguy Ndombele'nin performansından memnun olmayan sarı-kırmızılıların, orta saha arayışlarında sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Merkez orta saha pozisyonuna güçlü bir takviyede bulunmayı hedefleyen Galatasaray'ın sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcu için harekete geçtiği kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Galatasaray, Leicester City forması giyen Wilfred Ndidi için harekete geçti.

27 yaşındaki Nijeryalı orta sahanın sarı-kırmızılıların transfer gündeminde olduğu belirtildi. Wilfred Ndidi'nin Leicester City ile yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlamadığı kaydedildi.

Galatasaraya yeni dinamo Sezon sonunda boşa çıkacak

Sakatlığı bulunan tecrübeli orta sahanın kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ve ayrılığa sıcak baktığı vurgulandı. Galatasaray'ın daha önce de gündemine aldığı Wilfred Ndidi için girişimlere başladığı aktarıldı.

27 yaşındaki orta saha bu sezon Leicester City'de 26 maça çıktı. Nijeryalı oyuncu bu karşılaşmalarda 4 gol sevinci yaşadı. Wilfred Ndidi aynı süreçte 6 asist üretme başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Wilfred Ndidi'nin Leicester City ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 27 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Nath Boys FC altyapısında yetişen Wilfred Ndidi daha sonra Genk'te oynadı. Leicester Cty, 2016-2017 sezonu ara transfer döneminde tecrübeli orta sahayı 17 milyon 600 bin euro karşılığında renklerine bağladı. Wilfred Ndidi, Nijerya Milli Takımı'nda 53 karşılaşmada süre aldı.

Galatasaraya yeni dinamo Sezon sonunda boşa çıkacak