Galatasaray Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı depremi! Trabzonspor maçında kenara geldi

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı depremi! Trabzonspor maçında kenara geldi

21.01.2024 - 19:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray, Trabzonspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın 44'üncü dakikasında Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı şoku yaşandı.

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı depremi Trabzonspor maçında kenara geldi

Trabzonspor, Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Dolu tribünler önünde oynanan maçın 44'üncü dakikasında Galatasaray'da şoke eden bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçında savunma tandemini Victor Nelsson ile Abdülkerim Bardakcı ikilisinden oluşturdu.

Sarı-kırmızılılarda Abdülkerim Bardakcı, 44'üncü dakikada sakatlandı ve kendisini yere bıraktı. Tecrübeli futbolcu yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi.

Galatasaray'da sekerek kenara gelen Abdülkerim Bardakcı'nın yerine Davinson Sanchez maça dahil oldu. Abdülkerim Bardakcı kenara gelirken büyük üzüntü yaşadı.

G.SARAY'DA SAVUNMANIN BANKOSU

Galatasaray'da kenara gelen Abdülkerim Bardakcı, bu sezon 32 maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 5 gol sevinci yaşadı. Abdülkerim Bardakcı bu sezon Galatasaray'da Okan Buruk'un savunmadaki vazgeçilmezi oldu.