Galatasaray Galatasaray'da gurbetçi operasyonu! Sezon sonunda boşa çıkacak

Galatasaray'da gurbetçi operasyonu! Sezon sonunda boşa çıkacak

22.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Almanya'da forma giyen genç oyuncunun peşine düştüğü iddia edildi.

Galatasarayda gurbetçi operasyonu Sezon sonunda boşa çıkacak

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarını hızlandırdı. TFF'nin yeni yabancı kuralı sonrası kadrosundaki yerli kalitesini artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın kariyerini Almanya'da sürdüren 19 yaşındaki orta saha ile ilgilendiği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, gelecek sezon yabancı sayısının 12'ye düşecek olması nedeniyle gözünü gurbetçi oyunculara çevirdi.

Sarı-kırmızılıların, Bayern Münih'in U19 takımında oynayan Salih Şen ile ilgilendiği aktarıldı. Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih Şen için sarı-kırmızılıların harekete geçtiği belirtildi. Galatasaray'ın 19 yaşındaki orta saha transferi adına ilk temaslarını kurduğu vurgulandı.

19 yaşındaki Salih Şen bu sezon Bayern Münih'te 3 maçta forma şansı buldu. Türk oyuncu bu müsabakalarda 81 dakika sahada kaldı. Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih Şen'in güncel piyasa değeri 50 bin euro.

Haberin Devamı

Heidenheim altyapısında futbola başlayan Salih Şen, 2017-2018 sezonu başında bedelsiz olarak Bayern Münih altyapısına transfer oldu.

Galatasarayda gurbetçi operasyonu Sezon sonunda boşa çıkacak

G.SARAY GENÇLERLE İMZALADI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray daha önce de genç oyuncuları kadrosuna bağladı. Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'ten Eyüp Aydın ve Borussia Dortmund'dan Gökdeniz Gürpüz ile sözleşme imzalamıştı. RB Leipzig'den Vincent Bayındır'ın da gelecek sezon Galatasaray'da forma giyeceği ve ön anlaşma sağlandığı belirtilmişti.