Galatasaray Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep

Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep

06.04.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki genç futbolcu için kulübünün 5 milyon euro talep ettiği aktarıldı.

Galatasaraydan Süper Ligin yıldızına kanca 5 milyon euroluk talep

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezona adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosuna yerli takviyede bulunmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların, Süper Lig'de forma giyen genç futbolcuya kanca attığı belirtildi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un ısrarları sonrası genç oyuncu için pazarlıkların başlayacağı kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın'ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, Okan Buruk'un ısrarı sonrası genç hücumcuyu renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Alanyaspor'un Oğuz Aydın için 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların bu bonservisi çok bulduğu, pazarlıklarla düşürmeyi hedeflediği kaydedildi.

Oğuz Aydın, A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ve Macaristan ile oynadığı maçların aday kadrosuna davet edilmişti. 23 yaşındaki hücum oyuncusu, Alanyaspor formasıyla bu sezon 32 maça çıktı. Oğuz Aydın bu karşılaşmalarda 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Genç oyuncu takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

Haberin Devamı

Oğuz Aydın'ın Alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro.

AZ Alkmaar altyapısında futbola başlayan Oğuz Aydın daha sonra Bucaspor ve Karacabey Belediyespor'da forma giydi.

Yazarlar