Galatasaray Galatasaray'da Icardi için beklenmedik gelişme! Olay transfer iddiası

Galatasaray'da Icardi için beklenmedik gelişme! Olay transfer iddiası

19.12.2023 - 19:58 | Son Güncellenme:

Galatasaray'a transfer olduğundan bu yana gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Mauro Icardi'nin geleceği için olay bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Galatasarayda Icardi için beklenmedik gelişme Olay transfer iddiası

Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi'nin ismi Avrupa devleri ile anılmaya devam ediyor. Arjantinli golcünün sarı-kırmızılı ekipteki geleceğini yakından ilgilendiren olay bir transfer iddiası daha gündeme geldi.

Haberin Devamı

 

OLAY İDDİA

FootballTransfers'ın haberine göre Manchester United, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin Ocak ayındaki olası transferini değerlendiriyor.

Gol sorununu çözmek isteyen İngiliz devi, Icardi için Galatasaray'a kiralama teklifi sunmayı düşünüyor.

Galatasarayda Icardi için beklenmedik gelişme Olay transfer iddiası

ACİL GOLCÜ ARIYOR

Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, acil bir forvet arayışı içerisinde. Sezon başında 64 milyon sterline transfer edilen Ramus Hojlund, Premier Lig'de henüz fileleri havalandıramadı ve diğer hücum oyuncuları da yetersiz kaldı. Bu durumu tersine çevirmek isteyen Kırmızı Şeytanlar, Icardi'nin peşine düştü.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ETKİLEDİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rakibi Manchester United'ın, sarı-kırmızılılar ile oynanan maçlarda Icardi'den etkilendiği de iddialar arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Icardi için beklenmedik gelişme Olay transfer iddiası

2022 YILINDA YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Haberde Icardi'nin 2022 yılında Manchester United forması giyemeye ilgi duyduğunu dile getirdiği belirtilirken transfer teklifine sıcak bakabileceği vurgulandı.