Galatasaray Galatasaraylı Lucas Torreira için başkan devrede! Transfer görüşmesini açıkladı

Galatasaraylı Lucas Torreira için başkan devrede! Transfer görüşmesini açıkladı

08.03.2024 - 18:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira gösterdiği performansın ardından yeniden dev takımların radarına girdi. Tecrübeli orta sahayla ilgilenen Güney Amerika temsilcisinde başkan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı Lucas Torreira için başkan devrede Transfer görüşmesini açıkladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline geldi. Tecrübeli orta saha oyuncusuyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme, Galatasaraylı yıldız Lucas Torreira ile ilgili konuştu. TYC Sports'a röportaj veren Juan Roman Riquelme, Uruguaylı orta saha ile görüştüğünü dile getirdi.

Galatasaraylı Lucas Torreira için başkan devrede Transfer görüşmesini açıkladı

Lucas Torreira'nın Boca Juniors'ta oynamak istediğini belirten Juan Roman Riquelme, "Torreira, Boca formasıyla oynamak istediğini söylüyor, babasıyla birlikte Boca maçlarına geliyor. Galatasaray onu satın almıştı. Şimdi Icardi ile birlikte Türkiye'de. Geçen yıl ligi kazandılar" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın transferi gerçekleştirdiği dönemde Lucas Torreira ile yaptığı görüşmeyi anlatan Juan Roman Riquelme, "Boca için oynamak istiyor ama Galatasaray bonservisini almıştı. Bana, 'Hiç şimdiki kadar çok para kazanmadım ve imzaladım' dedi. Yani neler olacağını göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Lucas Torreira için başkan devrede Transfer görüşmesini açıkladı

TORREIRA AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira kısa süre önce verdiği röportajda Boca Juniors'ta oynamak istediğini dile getirmişti. Uruguaylı orta saha açıklamasında, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum! Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evde olmayı, aileme yakın olmayı özledim" ifadelerini kullanmıştı.

ORTA SAHANIN VAZGEÇİLMEZİ

Lucas Torreira bu sezon Galatasaray'da 37 maça çıktı. 28 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 1 gol ve 2 asist üretme başarısı gösterdi. Lucas Torreira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Uruguaylı yıldızın güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Montevideo Wanderers altyapısında yetişen Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina'da oynadı. Galatasaray, Lucas Torreira için geçtiğimiz sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Lucas Torreira, Uruguay Milli Takımı'nda 40 maçta oynadı.

Yazarlar