Süper Lig Son dakika - Gekas, Skorer'e konuştu, Yunanistan'ı salladı!

Son dakika - Gekas, Skorer'e konuştu, Yunanistan'ı salladı!

18.03.2021 - 23:44 | Son Güncellenme:

Skorer’e özel röportaj veren Theofanis Gekas’ın sözleri Yunanistan’da geniş yankı uyandırdı. Gazzetta, Fosonline, To10 ve in.gr gibi önde gelen haber siteleri röportaja yer verirken, Sportdog’da futbolcunun ifadeleri ‘Gekas’tan çılgın açıklamalar’ diyerek duyuruldu.

Son dakika - Gekas, Skorere konuştu, Yunanistanı salladı

Onur Dinçer - Skorer

Haberin Devamı

Theofanis Gekas’ın Skorer’e verdiği özel röportaj Yunanistan’da geniş yankı uyandırdı. Bir çok haber sitesi röportajı alıntılayarak, ülke futbolunun efsane isimlerinden olan Gekas’ın sözlerine yer verdi.

Yunanistan ve Almanya’da gol krallıkları yaşayan, Türkiye’de formasını giydiği tüm takımlarda gollerini sıralayan Yunan eski golcünün ‘Türkiye’ye teknik adam olarak döneceğim’, ‘Yunan futbolcuların Süper Lig’e gitmesi için kapı açtım’ ve ‘Olympiakos, Türkiye’deki üç büyük kulüpten büyük’ sözleri en dikkat çeken sözleri olarak başlıklara çıkıldı.

Efsane futbolcunun Türkiye’de arkasında çok iyi bir izlenim bıraktığı, kendisinden sonra bir çok Yunan futbolcunun Türkiye’ye gitmesiyle ilgili düşüncelerini de açıkladığı aktarıldı. Gazzetta, Fosonline, To10 ve in.gr gibi önde gelen haber siteleri röportaja yer verirken, Sportdog’da futbolcunun ifadeleri ‘Gekas’tan çılgın açıklamalar’ diyerek duyuruldu.

Haberin Devamı

Son dakika - Gekas, Skorere konuştu, Yunanistanı salladı

Yazarlar