İtalya Serie A Son dakika haberleri - Milan, Immobile’nin peşine düştü

Son dakika haberleri - Milan, Immobile’nin peşine düştü

27.02.2021 - 11:39 | Son Güncellenme:

Hakan Çalhanoğlu ile sözleşmesini uzatmak için görüşmeler yürüten Milan kulübünün forvet transferi için de düğmeye bastığı ortaya çıktı. İtalyan basınındaki haberlere göre, kırmızı-siyahlılar Lazio’nun golcüsü Ciro Immobile’yi kadrosuna katmak istiyor.

Son dakika haberleri - Milan, Immobile’nin peşine düştü

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Zlatan Ibrahimovic ve Mario Mandzukic’in sözleşmelerinin bu sezon sonu sona eriyor olmasını dikkate alan Milano ekibinde teknik sorumlu Paolo Maldini’nin Immobile transferi için düğmeye bastığı aktarıldı.

Serie A’nın son yıllarda en çok öne çıkan isimlerinden olan futbolcu ile takımın daha skorer bir kimliğe bürünmesi hedefleniyor.

Lazio, futbolcuların koronavirüs testlerinde oynama yaptığı iddiasıyla İtalyan Federal Mahkemesi'ne sevk edildi. İtalyan ekibi küme düşme tehlikesiyle birlikte hakkındaki kararı beklerken, kadrodan ayrılacak isimlerin de buradan çıkacak kararla netleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’den transfer olduğu Lazio’da çoğunlukla maçlara yedek başlayan ve sonradan oyuna giren Vedat Muriqi’nin geleceğinde de hem olası Immobile transferi hem de kulüple ilgili gerçekleştirilen soruşturmanın sonuçları etkili olacak.

Haberin Devamı

Yazarlar