Adana Demirspor SON DAKİKA | Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor! Görüşmeler başladı

SON DAKİKA | Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor! Görüşmeler başladı

18.01.2024 - 10:19 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de son olarak Kayserispor'u çalıştıran ve yaklaşık 2 yıldır takım çalıştırmayan Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor. Tecrübeli teknik adamla görüşmelerin başladığı kaydedildi.

SON DAKİKA | Hikmet Karaman, Süper Lige geri dönüyor Görüşmeler başladı

Hikmet Karaman yaklaşık 2 yıl sonra Süper Lig'e dönüş hazırlığında... Son olarak Kayserispor'u çalıştıran ve Mayıs 2022'den itibaren takım çalıştırmayan Hikmet Karaman, Süper Lig ekibiyle görüşmelere başladı. Hikmet Karaman'ın sözleşme görüşmelerini ilerletmek için şehre gittiği kaydedildi.

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR'DA KARAMAN SÜRPRİZİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda 24 Erzincanspor'a penaltı atışları sonucu elenen Adana Demirspor'da sıcak gelişme yaşandı. Ajansspor'da yer alan habere göre Mavi Şimşekler'de teknik direktörlük görevi için sürpriz isim gündeme geldi.

Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi çok yakın. Tecrübeli teknik adam, mavi-lacivertli kulüple görüşmek icin Adana'ya geldi.

TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANDI

Hikmet Karaman, kariyerinde Kocaelispor, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü, Malatyaspor, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Kayserispor'u çalıştırdı.

Tecrübeli hoca 2001-02 sezonunda Kocelispor'un başında Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Haberin Devamı

KLUIVERT GİTTİ YARDIMCISI YÖNETTİ

Adana Demirspor'da sezona başlananan Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile iç sahada alınan 3-2'lik Samsunspor yenilgisinin ardından yollar ayrılmıştı. Güney ekibinde Kluivert'ın ardından yardımcı antrenör Serkan Damla takımı çalıştırıyordu.

Yazarlar