Fenerbahçe Son dakika: Jorge Jesus'un sözleşme şartları ortaya çıktı! Resmen açıklanacağı günü duyurdular

Son dakika: Jorge Jesus'un sözleşme şartları ortaya çıktı! Resmen açıklanacağı günü duyurdular

21.05.2022 - 12:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Jorge Jesus için geri sayıma geçti. Sarı Lacivertliler tecrübeli teknik adamı ikna ederken sözleşme şartları da ortaya çıktı. Portekiz basını Fenerbahçe'nin Jesus'u duyuracağı tarihi okuyucularına aktardı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları..

Son dakika: Jorge Jesusun sözleşme şartları ortaya çıktı Resmen açıklanacağı günü duyurdular

Fenerbahçe'de bir rüya gerçeğe dönüşüyor. Sarı Lacivertliler, Jorge Jesus için geri sayıma geçti. Başkan Ali Koç'un Jorge Jesus ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Portekiz'in ünlü A Bola sitesi, Fenerbahçe'nin Jesus ile kesin olarak anlaşma sağladığını duyurdu. Portekiz'den bir iddia daha geldi. Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'u resmen açıklayacapı tarihi duyurdular. İşte son dakika gelişmesinin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

JESUS'TAN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞARTI

Görüşmeler ileri safhaya geçerken son adım için gün sayılıyor. Portekizli çalıştırıcının İstanbul’a gelmesi beklenirken görüşmelerin detayları da ortaya çıkıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la her görüşmesinde şampiyonluk hedefi konusunda hemfikir olan Jesus, esas olarak başka bir konuyu öne çıkarıyor. 67 yaşındaki teknik direktör, sarı-lacivertli takımın eylül ayında mutlaka Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alması gerektiğini söylüyor.

Zaten bir süre Fenerbahçe’nin ligde 2. sırayı alıp Devler Ligi’ne katılmayı kesinleştirmesini bekleyen tecrübeli çalıştırıcı, 3 farklı ön eleme turu oynanacağını ve bu nedenle bu maçlara takımın hazır olması gerektiğini vurguluyor.

Haberin Devamı

Temmuz ve Ağustos aylarında 3 farklı ön eleme turunda 6 maç olacağını işaret eden Jorge Jesus, hem sezonun erken açılacağını hem de transfer için fazla zaman kalmadığını dile getiriyor.

Son dakika: Jorge Jesusun sözleşme şartları ortaya çıktı Resmen açıklanacağı günü duyurdular

ŞAMPİYONLUK ORTAK HEDEF

Şampiyonluğun esas amaç olduğu konusunda Başkan Ali Koç ile aynı fikirde olan Portekizli hoca, ama Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın da maddi ve prestij bakımından çok değerli olduğunu savunuyor.

Ayrıca Jesus ve ekibi de Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda yeniden boy göstermenin kendileri açısından da önemli olduğuna inanıyor.

Kendi aralarındaki değerlendirmelerde yeniden Avrupa’nın en büyük vitrininde yer almanın çok değerli olduğu belirtiliyor.

PORTEKİZ'DEN BİR İDDİA DAHA! AÇIKLANACAĞI GÜNÜ DUYURDULAR

Portekiz'den Jorge Jesus için bir iddia daha ortaya atıldı. O Jogo sitesi, Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'la 1+1 yıllık sözleşme konusunda kesin olarak anlaşma sağladığını okuyucularına aktardı. Haberde Jorge Jesus'un resmi olarak Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklanması bekleniyor. 

Son dakika: Jorge Jesusun sözleşme şartları ortaya çıktı Resmen açıklanacağı günü duyurdular

O Jogo'da yer alan haberde şu ifadeler yer aldı;

"Başkan Ali Koç'un kendisine sunduğu projeyle baştan çıkaran Portekizli teknik adam 1+1 yıllık sözleşmeyi imzalayacak. Jesus'un hedefi 2013-2014 sezonundan bu yana şampiyonluktan uzak kalan Fenerbahçe'yi yeniden zirveye çıkarmak. Jorge Jesus'un resmi gelişi bu Cumartesi gerçekleşebilir ve bu durum sadece Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi elemelerine kalmasına bağlı. Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor deplasmanında 1 puan alması durumunda Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılma hakkı elde edecek."

Haberin Devamı