Trabzonspor Trabzon'da İsmail Kartal'a yabancı madde atıldı! Korku dolu anlar

Trabzon'da İsmail Kartal'a yabancı madde atıldı! Korku dolu anlar

17.03.2024 - 20:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin 14'üncü dakikasında İsmail Kartal'a gelen yabancı madde sonrası korku dolu anlar yaşandı.

Trabzonda İsmail Kartala yabancı madde atıldı Korku dolu anlar

Trabzonspor, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Zorlu karşılaşmanın 14'üncü dakikasında Fenerbahçe yedek kulübesinde yaşanan sevinç sonrası bazı Trabzonspor taraftarları çılgına döndü.

Haberin Devamı

Mücadelenin 13'üncü dakikasında Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Fred, uzak mesafeden topu ağlarla buluşturdu. Sarı-lacivertlilerde futbolcular saha içinde büyük bir sevinç yaşadı.

Fenerbahçe'de yedek kulübesinde teknik heyet ve yedek bekleyen futbolcular da gole sevinmeye başladı. Bu sırada yedek kulübesinin olduğu bölgenin kale arkasındaki taraftarlar sahaya doğru bozuk para ve su şişeleri atmaya başladı. Yabancı maddelerden bir tanesi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a da isabet etti.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

*Fotoğraflar: Hüseyin Yavuz

İsmail Kartal'a isabet eden yabancı madde sonrası dördüncü hakem bir süre tecrübeli teknik direktörle konuştu. Fenerbahçe sağlık heyeti, İsmail Kartal'a bir süre buz tedavisi uyguladı.

Haberin Devamı

MAÇIN BAŞINDA OYUN DURDU

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Trabzonspor tribünlerindeki yanıcı ve patlayıcı maddelerin sahaya atılması sonrası bir süre oyun durmuştu. Halil Umut Meler kısa süre oyunu durduktan sonra maçı devam ettirmişti.

İKİNCİ YARIDA OYUN DURDU

Müsabakanın ikinci yarısında Trabzonspor'un kazandığı köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde yoğun şekilde yabancı madde atıldığı gözlemlendi. Fenerbahçe'de Edin Dzeko kısa süre yerde kaldı. Korner atışı kullanıldıktan sonra oyun devam etti.

Fenerbahçe'nin sol kanattan geliştirdiği hücumda Dusan Tadic tribünden gelen maddeler sonrası kendini yere bıraktı. Maçın hakemi Halil Umut Meler bir kez daha oyunu durdurdu. Yabancı maddelerden bir tanesi yardımcı hakem Kerem Ersoy'a isabet etti.

Halil Umut Meler yardımcı hakemleri orta sahaya davet etti. Stadyumda anons yapıldıktan sonra tribünler sakinleşti ve oyun kaldığı yerden yeniden başladı.