Trabzonspor Trabzonspor'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! Abdullah Avcı onay verdi

Trabzonspor'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! Abdullah Avcı onay verdi

02.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Bordo-mavililerin, Süper Lig'de performansıyla parmak ısırtan genç oyuncuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı.

Trabzonspordan Süper Ligin yıldızına kanca Abdullah Avcı onay verdi

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, ara transfer döneminde sadece Thomas Meunier'i transfer etti. Süper Lig'de galibiyet serisi yakalayan bordo-mavililerin bütçesini gelecek sezon kullanmaya karar verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da gelecek sezon adına çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu aktarıldı. Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, Pendikspor forması giyen Erencan Yardımcı'nın peşine düştü.

Bordo-mavililerin, 22 yaşındaki santrfor için kısa süre içerisinde hamlede bulunacağı vurgulandı. Avrupa'dan takımların da talip olduğu Erencan Yardımcı'yı Abdullah Avcı'nın da kadrosunda görmek istediği aktarıldı.

Bordo-mavililerin gündemindeki Erencan Yardımcı için Süper Lig'in diğer devlerinin de teklifte bulundupu öğrenildi.

BONSERVİSİ 10 MİLYON EURO

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız daha önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erencan Yardımcı'nın bonservisinin 10 milyon euro olduğunu belirtmişti. Fatih Kulaksız açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

"Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon euro. 4 sene önce 400 bin euroya transfer ettiğimizde bizi linç edenlerden özür beklemiyoruz fakat helalleşmek adettendir."

7 GOL KATKISI

Pendikspor'un Eyüpspor'dan kiraladığı Erencan Yardımcı bu sezon Süper Lig'de 20 maça çıktı. 22 yaşındaki forvet bu karşılaşmalarda 6 gol attı ve 1 asist üretti.

Galatasaray altyapısında yetişen Erencan Yardımcı daha sonra Eyüpspor'a transfer oldu. Eyüpspor, Erencan Yardımcı'yı sırasıyla Alanyaspor ve Pendikspor'a kiraladı.

Erencan Yardımcı'nın Eyüpspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 22 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 1 milyon 400 bin euro.