Almanya Bundesliga SON DAKİKA | Tuchel'e Sacha Boey tepkisi! 'Hemen yarın gönderin'

SON DAKİKA | Tuchel'e Sacha Boey tepkisi! 'Hemen yarın gönderin'

15.02.2024 - 10:34 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'e tepkiler çoğaldı. Alman taraftarlar Leverkusen maçında sol bekte oynatılan, Lazio maçında ise süre bulamayan Sacha Boey üzerinden Tuchel'e tepki gösterdi.

SON DAKİKA | Tuchele Sacha Boey tepkisi Hemen yarın gönderin

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup oldu. Alman devinde yeni transfer Sacha Boey, Lazio maçında süre bulamadı. Alman taraftarlar Thomas Tuchel'e büyük tepki gösterdi.

Haberin Devamı

ÖNCE LEVERKUSEN SONRA LAZIO

Bayern Münih, Bundesliga'da Bayer Leverkusen'e deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Rakibinin 5 puan gerisinde bulunan Bayern, ligde şampşyonluk yarışında büyük darbe almıştı. Leverkusen yenilgisini unutturmak için UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lazio'ya konuk olan Bayern Münih, İtalya'da da istediğini alamadı. Lazio, Immobile'nin golüyle Bayern'i 1-0 mağlup ederek rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı.

SON DAKİKA | Tuchele Sacha Boey tepkisi Hemen yarın gönderin

BOEY, LEVERKUSEN MAÇINDA SOL BEK OYNADI! İTALYA'DA SÜRE BULAMADI

Bayern Münih'in Galatasaray'dan 30 milyon euro karşılığında transfer ettiği Sacha Boey, Mönchengladbach ile oynanan maçta sonradan oyuna girmişti. Boey ilk maçında Alman basınından da geçer not almıştı. Bayer Leverkusen karşısında Tuchel tarafından sol bekte tercih edilen Boey etkisiz bir görüntü sergilemişti. Fransız yıldız Lazio karşısında ise süre bulamadı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Tuchele Sacha Boey tepkisi Hemen yarın gönderin

TUCHEL'E BOEY TEPKİSİ! 'HEMEN YARIN KOVUN'

Lazio karşısında alınan 1-0'lık yenilgi Bayern Münih taraftarlarını da kızdırdı. Sosyal medyada Tuchel'e tepki gösteren taraftarlar "Yarın hemen gönderin" şeklinde sert eleştirilerde bulundu.

Bazı taraftarlar "Sacha Boey, Thomas Tuchel yüzünden Fransa Milli Takımı'na seçilmeyecek" yönünde eleştirilerde bulundu.

SON DAKİKA | Tuchele Sacha Boey tepkisi Hemen yarın gönderin

ALMANYA'DA HEDEF TUCHEL: BASKI ALTINDA!

Alman basını, Lazio yenilgisinin ardından Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'i topa tuttu. Alman teknik adamın Bayer Leverkusen'in ardından Lazio'ya yenilmesi 'Büyük bir hezimet' olarak nitelendirildi.

Welt'te yer alan haberde "Tuchel artan baskı altında Lazio'ya da kaybetti" başlığı kullanıldı. Haberin detayında ise "Leverkusen yenilgisinin ardından Bayern, Şampiyonlar Ligi'nde Lazio Roma deplasmanında bir başka hezimet daha yaşadı. Birkaç gün içinde alınan bir başka yenilginin ardından teknik direktör Thomas Tuchel üzerindeki baskı giderek artıyor." denildi.

SON DAKİKA | Tuchele Sacha Boey tepkisi Hemen yarın gönderin

Stern ise "Bayern, İtalya'da kaybetti. Tuchel için atmosfer giderek daralıyor" başlığını kullandı. Haberde "FC Bayern krizin içinde sürüklenmeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon, 16. turun ilk ayağında Lazio Roma'ya mağlup oldu. Teknik direktör Thomas Tuchel'i zor günler bekliyor gibi görünüyor." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Bild "Bay Tuchel, işinizi kaybetmekten endişe ediyor musunuz?" başlığını kullanarak Tuchel'in istifa sorusunu yanıtlamadığı haberini okuyucularıyla paylaştı.

Haberin detayında "Thomas Tuchel, FC Bayern için hala doğru teknik direktör mü? Tuchel, soruyu yanıtlamayı reddederek, Bayern'i giderek kötüleşen krizden çıkaracak özgüvene hala sahip olup olmadığını açık bıraktı! Tuchel istifa sorularına 'Oyunu konuşmak istiyorum' cevabını verdi." denildi.

SON DAKİKA | Tuchele Sacha Boey tepkisi Hemen yarın gönderin