Ukrayna Son dakika - Ukrayna'ya zor grup!

Son dakika - Ukrayna'ya zor grup!

07.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

EURO 2020’de C Grubu’nda Hollanda favori olarak öne çıkarken Avusturya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya, ikincilik bileti arayacak. C Grubu’nda Ukrayna’nın performansı merak ediliyor.

Son dakika - Ukraynaya zor grup

EURO 2020’de C Grubu’nda Hollanda favori olarak öne çıkarken Avusturya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya, ikincilik bileti arayacak. EURO 88’in unutulmaz şampiyonu Portakallar, Ronald Koeman’ın liderliğinde Amsterdam’ta tam 3 maça çıkacaklar ve bu sayede C Grubu’nda birincilik koltuğunu almak istiyorlar.
Tarihinde ilk kez kupaya gelen Kuzey Makedonya, grubun kaderini belirleyecek takım olarak göze çarpıyor.

Haberin Devamı

UKRAYNA: Hollanda ve Avusturya’nın ardından C Grubu’nda Ukrayna’nın performansı da merak ediliyor. Ülke futbolunun efsanesi Andriy Shevchenko, 2012 yılında futbolcu olarak bu heyecanı yaşamıştı. Ancak 44 yaşındaki genç teknik adamın fikstürden yana şansı yok. Shevchenko, “Gerçeği söylemem gerekirse, Hollanda maçıyla başlamak istemezdim. Ayrıca Avusturya da zor bir rakip. Her şeye rağmen gruptan çıkacak şansımız olduğunu düşünüyorum” yorumunu yaptı.
Manchester City’den sol bek Zinchenko, orta sahada Atalanta’da çıkış yakalayan Ruslan Malinovskyi ile hücumda Yarmolenko ve Yaremchuk, teknik heyetin güvendiği isimler.

Yazarlar