Diğer Sporun Oscar gecesi Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni

Sporun Oscar gecesi Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni

03.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni bu akşam Volkswagen Arena’da yapılacak, 2022 yılının en iyileri açıklanacak

Sporun Oscar gecesi Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 8. kez düzenlenecek “69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni bu akşam Volkswagen Arena’da yapılacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin farklı branşlarda spor tarihini yansıtması açısından büyük önem taşıyan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerine bu yıl tarihi bir katılım gerçekleşti. Spor, iş ve magazin dünyasının önde gelen isimlerinin de hazır bulunacağı dev organizasyon saat 18.45’den itibaren Kanal D, D-Smart, Sports TV ve Teve2’den canlı yayınlanacak.

1954 yılından bu yana okuyucularının oylarıyla belirlenen “Sporun En İyileri”nde, bu yıl 2022’nin en başarılı isimleri kürsüye çıkacak. Muhteşem gecenin sunuculuğunu Başak Koç ve Ersin Düzen yapacak. Spor tutkunlarının yakın takip ettiği ve heyecanla beklediği bu görkemli törende Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Gillette Venüs Yılın Kadın Sporcusu, Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ve Yılın Paralimpik-Engelli Sporcusu/Takımı olmak üzere toplam 7 kategorinin birincileri açıklanacak, ayrıca özel ödüller de sahiplerini bulacak.

Yazarlar